Cro Cop vs. Myung: Pročitajte veliku analizu Zelga Galešića

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.09.2016 09:25h Autor:

Cro Cop i Myung

Ove nedjelje će legendarna Saitama Super Arena još jednom u ringu ugostiti Mirka Filipovića koji je na japanskom tlu ispisao najljepše stranice svoje karijere.

Cro Copa će u njegovom povratku borbama dočekati Korejac Hyun Man Myung, inače vlasnik omjera od tri pobjede i dva poraza. On će Mirku predstavljati prvu prepreku na Rizinovom Grand Prix turniru koji će započeti u nedjeljno jutro, a svoju analizu ovog dvoboja iznio je Zelg Galešić koji je i sam nastupao po borilačkim priredbama diljem Japana. Galešić je za Novu TV ocjenama od 1 do 10 bodovao sposobnosti oba borca.

“Drugačija je distanca, drugačiji položaj ruku, položaj tijela”, prokomentirao je Galešić stojku u kojoj je Cro Copu dodijelio 8.5, a južnokorejskom borcu 6.5, pri tome naglasivši kako je Mirko puno kvalitetniji, s boljim zadnjim direktom i ‘high kickom’.

Što se time obrane od rušenja Zelg je dao Cro Copu 7, a Myungu 4 uz obrazloženje:

“Mirko ima jako kvalitetne obrane od rušenja, pogotovo na gornjem dijelu tijela, jako dobro neutralizira hrvanje, ali mu problem predstavljaju napadi na noge i tu se ne snalazi dobro”, izjavio je Galešić pa pridodao i analizu borbe u parteru:

“Nije samo gušenje, poluge nego i udaranje. Tu će doći do izražaja Mirkovi udarci koji su devastirajući, ovdje Mirko ima solidnih 6.5. Myung se ne snalazi dobro i on ima ispodprosječnu trojku.”

Za kompletnu analizu posjetite sljedeći LINK.

Za dva dana ćemo tako imati priliku gledati prvo kolo u kojem će nastupiti 12 boraca kojima će se 29. prosinca priključiti još jedan velikan borilačke scene, Wanderlei Silva, kao i njegov neimenovani protivnik. Sami finiš turnira, odnosno polufinale i finale, na rasporedu su na Staru godinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI