Cro Cop: Već sam bio, ali opet ću posjetiti Auschwitz i pokloniti se njegovim žrtvama!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.04.2015 16:33h Autor:

Cro Cop

Mirko Filipović još je jučer stigao u Krakow gdje ga u subotu očekuje meč protiv Gabriela Gonzage. Ovog je puta na put krenuo kombijem kako ne bi ovisio o zrakoplovima, a u videu objavljenom na njegovoj Facebook stranici pojasnio je koje ga sve obaveze očekuje do subote i nastupa na UFC Fight Night.

Medijske obveze sastavni su dio uoči svake borbe pa će tako biti i ovog puta. Iako je svjestan da je to dio posla kojim se bavi Cro Cop nikad nije krio da mu sve to skupa teško pada.

“Umaraju me ponekad pitanja novinara. Svi su on OK i korektni, ali ponekad idu tako daleko da me pitaju koje je boje bio bicikl na kojem sam se učio voziti i na koju sam stranu pao, lijevu ili desnu. Pokušam sve to okrenuti na šalu, ali im dam do znanja da smo se okupili radi nekih drugih tema.”, rekao je Cro Cop.

Tijekom boravka u Krakowu UFC će u četvrtak, za sve borce i njihove ekipe, organizirati  posjet najvećem koncentracionom logoru Auschwitz-Birkenau.

“Bio sam već tamo 2009. i osjetio sve strahote koje su se tamo dogodile. Nevjerojatno je da su se takve strašne stvari događale prije nekih 70 godine i da ljudi mogu biti takve zvijeri. Kad sam ušao u plinsku komoru osjetio sam neku posebnu jezu. Osjeti se miris smrt.”

Petak je dana vaganja, ali sve će dane Cro Cop lagano trenirati i čekati revanš s Gonzagom.

Meč između Mirka Filipovića i Gabriela Gonzage možete ove subote, 11. travnja, pratiti ekskluzivno na Fight Channel PPV-u i FCWorld.tv-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI