Cro Cop: Uzet ću taj pojas, ovako se nisam osjećao od Pridea!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.10.2012 20:59h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović otkrio je da je i više nego zadovoljan svojim nastupom proteklog tjedna u Japanu te vjeruje da može otići do samog kraja i napokon uhvatiti pojas K-1 prvaka!

Prvo gostovanja za Cro Copa u Japanu nakon pune četiri godine prošlo je prilično uspješno. Možda nije oduševio gledatelje, ali hrvatski borac je izuzetno zadovoljan svojim nastupom.

"Vidio sam neke debilne komentare, valjda su ljudi očekivali da ću ga nokautirati u drugoj sekundi prve runde. Pa nije to baš tako, Blake je mlad momak, puno mlađi od meni, bez poraza u 24 borbi i ima malo neuobičajan stil borbe. Puno se kreće, da ne kažem bježi po ringi i po K-1 pravilima ga je teško nokautirati, tim više što sudac prekida svaki pokušaj borbe u klinču", rekao je Mirko.

"Ja sam jako zadovoljan borbom usprkos činjenici da je nisam završio prekidom. Prvi puta nakon Pridea sam bio agresivan i stalno napadao, a to zadnjih godina nije bio slučaj. U UFC-u sam imao osjećaj da sam 'zavezan', kao u nekom grču. Uglavnom sam se povlačio i imao sam ogromnu mentalnu barijeru. Zašto je tako bilo, teško mi je reći, uglavnom više nije ni bitno. Mislim da sam uspio otkloniti stvari koji su me mučile i mentalno i fizički, ali neću više o tome, jer je to jedna zaista čudna i komplicirana priča. Super se osjećam i vjerujem da ću uzeti pojas na kraju usprkos svemu i svima", najavio je Cro Cop svoj veliki cilj te još jednm potvrdio da će iduće godine ponovno odraditi borbu po MMA pravilima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI