Cro Cop upisao pobjedu nad Martinezom, sudac prekinuo zbog posjekotine

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.09.2018 11:23h Autor:

Martinez vs. Filipović

Mirko Filipović došao je do nove pobjede u Rizinu i ukupno devete u nizu, no to se nije dogodilo na način kojim bi želio. Borba je prekinuta sredine prve, desetominutne runde, nakon što je Cro Cop laktom Martinezu napravio posjekotinu na čelu.

Ovaj duel dvojice boraca u nizovima od osam pobjeda počeo je otvorenim okršajem na sredini ringa, no niti jedan nije krenuo dovoljno agresivno da se ponudi više akcije. Cro Cop je pokušavao kickovima, dok je Martinez vrebao svoju priliku. I došao je do nje nakon što je osujetio Mirkov middle kick te mu je uhvatio nogu i odveo ga do konopaca. Srušiti ga nije uspio i uskoro ih sudac razdvaja. Nastavlja se akcija na sredini, no uskoro ponovno Martinez pokušava rušiti, ovog puta u kutu. Cro Cop ponovno uspješno brani, uz nekoliko dobrih klinč udaraca i uskoro su ponovno razdvojeni.

Ipak, niti sada nije akcija na sredini dugo potrajala i ponovno dolazi do borbe u kutu, no ovog puta nema pokušaja rušenja nego su se borci odlučiti obračunati “dirty boxingom”. Tu je Filipović prvo pogodio dobar aperkat, a nakon toga i lakat u čelo, nakon čega Martinez izlazi iz klinča. Preko čela mu je procurila krv i sudac prekida da bi isti bio pregledan od strane liječnika. Iako posjekotina nije izgledala niti približno velika usporedivo s onima s kakvima borcima u UFC-u i Bellatoru bez problema nastavljaju borbu, krvarenje je bilo toliko da su liječnici odlučili zabraniti nastavak borbe te je Mirko Filipović došao do pobjede tehničkim nokautom.

Nije se vidjelo zadovoljstvo na licu hrvatskog borca jer ovo svakako nije način na koji netko želi upisati pobjedu u jednoj MMA borbi. No, pobjeda je ono što se piše i Mirko se može vratiti u dvoranu, gdje će se pripremati za nastup na Silvestrovo, također u Saitami. Nadali smo se kako bismo možda već danas mogli saznati protivnika, no izjava u ringu nije bilo i za to ćemo se morati strpjeti. Martinez sigurno neće biti zadovoljan ovakvim ishodom i možemo očekivati da će zatražiti revanš. Tko zna, možda niti Cro Cop ne bude imao ništa protiv toga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI