Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop: UFC u Hrvatskoj? Cijene ulaznica ne bi mogle biti standardne! | Fight Site

Cro Cop: UFC u Hrvatskoj? Cijene ulaznica ne bi mogle biti standardne!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.01.2015 09:56h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović gostovao je na GOL.hr gdje je odgovarao na brojna pitanja navijač i obožavatelja.

Povratak Cro Copa u UFC je izazvao brojne reakcije i postao glavna tema ljubitelja borilačkih sportova. Tim je povodom Mirko Filipović na Gol.hr odgovarao na pitanja obožavatelja, a u prvom je planu bio meč s Gabrielom Gonzagom koji će se dogoditi u travnju u Poljskoj

"Nisam sastavljao listu protivnika. UFC je odredio protivnika. Prvi će biti Gonzaga, a  taj mi je revanš bio velika želja. Ne bih ulazio u ovo da ne vjerujem da mogu pobijediti. Bit ću maksimalno spreman i motiviran. Dat ću sve od sebe da ga pobijedim. Ako i ne pobijedim neće mi biti žao jer ću znati da sam pokušao.", rekao je na početku Mirko Filipović.

Njihov prvi obračun dogodio se 2007., a Cro Cop je poražen desnim high kickom.

"Prvi put kad smo se borili platio sam cijenu zbog podcjenjivanja. Podcijenio sam kavez i laktove s kojima nikad nisam radio. Čovjek me dočekao i pogodio laktom u glavu. Uopće nisam znao za sebe, potpuno sam bio ošamućen. Naučio sam lekciju. Sad mi se ukazala prilika da mu uzvratim. Za razliku od prvog put, kad sam išao zbog financijskih razloga, sad želim uzvrat. Inzistirao sam da mi Gonzaga bude protivnik."

Cro Cop je potpisao ugovor na tri borbe, a tko bi mu mogao biti sljedeći protivnik još nije poznato.

"Ni čelni ljudi UFC-a to još ne znaju. Kad bude definiran protivnik, odmah ću to objaviti."

Ovih je dana objavljeno da bi mu u pripremama za meč mogao pomoći Stipe Miočić.

"Razgovarao sam s njim prije par dana i bio bi mi od velike pomoći u pripremama. Sad ima nekih obaveza, ali nema uskoro neku borbu. Nikad nisam imao za sparing partnera vrhunskog MMA borca. Ako Stipe neće moći uzet ću nekog drugoga. Treba mi netko tko je odradio puno borbi u kavezu. Bilo bi najidealnije da to bude Stipe."

UFC još uvijek nije objavio hoće li ove godine doći u Hrvatsku, ali Cro Cop je uvjeren da bi dolazak najjače svjetske MMA promocije izazvao veliko zanimanje.

"Ne znam ništa o UFC-u Hrvatskoj. Da nešto postoji vjerojatno bih znao. Mislim da bi dvorana bila krcata. UFC je najveći borilački događaj na svijetu. No, ne znam koliko bi to njima bilo zanimljivo i koliko im je Hrvatska zanimljivo tržište. Cijena ulaznica ne bi mogla biti standardna jer su one oko ringa otprilike oko 2.000 dolara, a po 200 do 500 dolara ona zadnja mjesta u dvorani."

Jedno od pitanje je bilo i čega ga je najviše strah.

"Najveći mi je strah da se mojoj djeci nešto ne dogodi.", rekao je gostujući na Gol.hr Cro Cop.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI