Cro Cop u Rusiji: Okršaj protiv Fedora je bila borba desetljeća!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.09.2013 14:41h Autor:

Mirko Filipović

Najbolji hrvatski borac svih vremena, Mirko Filipović, kao što smo već izvijestili, od četvrtka se nalazi u Moskvi gdje odrađuje promotivne aktivnosti prije svog velikog revanša s Aleksanderom Emelianenkom na eventu Legend 2, a tom se prilikom morao osvrnuti još jednom i na svoju veliku borbu protiv Fedora koju je odradio u Japanu.

Legendarni meč mnogi smatraju jednom od najboljih MMA borbi svih vremena, a Cro Cop se velikim dijelom slaže s takvim razmišljanjem.

"Moj meč protiv Fedora proglasili su najboljim tog desetljeća i ne mogu reći ništa protiv toga. On je bio uvjerljivo najteži protivnik u mojoj čitavoj karijeri", rekao je Mirko u Rusiji.

Nedavno je Daniel Cormier prokomentirao izgled Royja Nelsona koji ima prilično dugačku bradu i neurednu kosu te napomenuo kako će inzistirati da prije borbe posjeti frizera, a istom temom bavio se i Cro Cop…

"To je vjerojatno način na koji pokušava ublažiti udarce koje prima", našalio se hrvatski borac na račun Aleksove brade. "Ja sam spreman na sve, a ako se kojim slučajem nađem u situaciji da će se moje lice naći u njegovoj bradi, to će biti jako frustrirajuće", dodao je osvajač Pridea i K-1 WGP-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI