Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop u Japan poveo starijeg sina: Želim da osjeti tu atmosferu | Fight Site

Cro Cop u Japan poveo starijeg sina: Želim da osjeti tu atmosferu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.12.2017 19:06h Autor:

Cro Cop

Mirko Filipović otputovao je u Japan na svoj novi nastup u Saitama Areni, već deveti kojeg će odraditi na posljednji dan godine. Ovim putem sa svojim timom ima jednu novinu, a to je ta da je u Japan poveo i svog starijeg sina Ivana.

Nekoliko novinara došlo je do Filipovića na aerodromu, a on je čekajući let bio spreman odgovoriti na neka njihova pitanja. Glavno je bilo ono o fizičkoj spremi. S fotografija smo mogli vidjeti da izgleda odlično, no zanimljivo je čuti i kako se osjeća.

“Spreman sam, osjećam se odlično. Jutros sam odradio trening, a sinoć sam ih imao dva, sve je u najboljem redu. Standardno sam se pripremao za borbu, sparinge sam prekinuo prije tjedan dana, a nakon toga smo radili simulaciju borbe”, rekao je Mirko, a prenosi Index.

Protivnik mu je pravi veteran, Tsuyoshi Kohsaka, koji zapravo ne bi trebao biti velika prijetnja. Toga je svjestan i Filipović, a otkrio je zašto je Kohsaka prihvatio takvu borbu, u kojoj je teško pronaći neku priliku za njega.

“Gledao sam njegove prijašnje borbe. Nastupali smo za vrijeme Pridea zajedno. Odajem mu priznanje na hrabrosti. Pitao sam mog trening-partnera Satoshija koji je njegov motiv bio da se bori sa mnom. To je taj japanski mentalitet, ne želi reći da ga je strah, dva borca koja su prije njega bila ponuđena nešto ranije su otkazala borbu. Mladi su to bili borci, nisu htjeli riskirati. On je svjestan da u tom meču nema što tražiti, da se razumijemo, ali svatko može iznenaditi, siguran sam da je on maksimalno spreman.”

Filipović je prošlogodišnje osvajanje Grand Prixa posvetio sinu Ivanu, koji je to popratio ispred TV-a. Ovog puta, Ivan će biti u Mirkovom kutu.

“Odlučio sam povesti najstarijeg sina sa sobom. Dovoljno je velik, a ovo je idealna prilika da putuje sa mnom jer je na školskim praznicima. Velika mu je želja da vidi Japan, a protivnik nije toliko rizičan. Bit će u kutu sa mnom, neka osjeti tu sjajnu atmosferu”, rekao je.

Što je još Filipović izjavio prije nego je poletio prema Japanu, pogledajte u video koji je snimila ekipa s Indexa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI