Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop: Točka na "i" | Fight Site

Cro Cop: Točka na "i"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.09.2013 22:50h Autor:

Mirko Filipović

Nakon što je menadžer Mirka Filipovića i predsjednik FFC-a, Orsat Zovko, tijekom četvrtka u intervjuu za Fight Site odbacio svaku mogućnost da Cro Cop odradi meč protiv Denisa Stojnića, oglasio se na svom Facebook profilu i sam Mirko.

Iako nije imenovao Denisa, čini se da je status upućen upravo njemu i može se smatrati točkom na "i" na cijelu ovu priču koja je izazvala dosta pažnje među fanovima borilačkih sportova.

"Za jedan od svojih rođendana, 14. ili 15., ne sjećam se točno, moj pokojni otac mi je poklonio dvije knjige ili bolje rečeno knjižice. Jedna je 'LATINSKE IZREKE', a druga 'NARODNE MUDROSTI'. Bezbroj puta sam ih pročitao i dan danas ih čuvam. U njima je zaista toliko životnih istina da se svaki čovjek pronađe u mnogima od njih. I ja sam se bezbroj puta našao u njima. Od svih tih mudrosti i izreka nekako mi se tri od njih najviše provlače kroz život i situacije u kojima se nađem"

"Prva je 'od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba'. Kako godine prolaze sve sam svjesniji toga. Druga je 'kad bi se pameti prodavale, svatko bi kupio svoju', koju ne treba posebno komentirati, kao ni treću koja me svako malo zapadne, a glasi 'budalu ne treba tražiti – sama se javi'."

"Na ovu treću me podsjeti neki dan jedan dečkić željan publiciteta pa me nešto ničim izazvan proziva i nudi neku lovu (kao puno je zaradio u karijeri pa se ima). Kao prvo sine, to je nekulturno, drugo, publicitet i medijska pažnja se treba osigurati vlastitim uspjesima i postignućima, a ne prozivanjem ljudi koji s tobom i tvojom karijerom nemaju nikakve veze. Uvijek sam bio profesionalac koji će se ako me moj poslodavac, odnosno organizacija, tako odluči boriti s bilo kim, a neka "čaršijska" prepucavanja i prozivanja me ne zanimaju."

"Ako si sine toliko odlučan i zbog nekog drugog razloga 'napaljen' na mene, vrata moje dvorane su uvijek otvorena. Ponedjeljak, srijeda, petak od 18h i ne treba ti nikakva lova. Čuvaj to za stare dane. Znači, ako se odlučiš, uzmi par tableta hrabrina (tablete za hrabrost) i pravac Zagreb. Samo se bojim da to ne završi kao kad je moj frend čikica na izlasku iz diskoteke u Županji pokušao razdvojiti neku grupu koja se međusobno potukla, uleti čikica među njih da ih smiri, a ovi se okrenuli pa svi na njega i odrali ga od batina. I naravno, sljedeći vikend čikica se sprema da im se krvi napije i juriš u Đakovo. Pitam ja ekipu iz sela, pa što je u Đakovo išao, a ovi iz Županje?? Pa da ih slučajno ne bi našao!", napisao je Mirko na svom Facebook profilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI