Cro Cop stisnuo ruku Martinezu i poručio mu: Zaslužuješ revanš, možda na Staru godinu?! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.10.2018 10:51h Autor:

Screenshot

Japanski RIZIN je ovih dana objavio novi nastavak “RIZIN Confessions” magazina (broj 24) koji se prisjeća njihove posljednje priredbe koja je održana prije otprilike mjesc dana.

Naravno, nama je najzanimljiviji dio videa koji se može pogledati besplatno  na YouTube servisu, onaj koji prikazuje borbu i događanja uoči i nakon dvoboja između Mirka Filipovića i Roquea Martineza.

“Oporavio sam se jako brzo, brže nego što je itko mogao zamisliti. Sada sam opasniji nego u svojim Pride danima. Mislim da sam danas bolji borac”, tvrdi Cro Cop u intervjuu prije meča.

Svoje tvrdnje je dokazao i u samom dvoboju gdje je rutinirano pobijedio borca s Guama nakon što je liječnik prekinuo meč u prvoj rundi zbog velike posjekotine na Martinezovoj glavi.

RIZIN-ove kamere otkrivaju i razgovor između Roquea Martineza i njegovog trenera prilikom izlaska iz dvorana, a u kojem trener tvrdi da se ne radi o porazu i da je bio odličan do tog trenutka.

U nastavku se u Martinezovoj svlačionici pojavljuje i Cro Cop, koji mu pruža ruku i kaže mu da s obzirom na posjekotinu i način na koji je meč završio zaslužuje revanš.

“Zaslužuješ revanš. Možda na Staru godinu…”, ponudio mu je Filipović.

Da vam ne otkrivamo sadržaj čitavog magazina u duljini od pola sata, pogledajte ga sami u nastavku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI