Cro Cop stigao kući i najavio kraj: “Mislim da je to to, ali dobro ću razmisliti”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.01.2017 22:54h Autor:

Screenshot

Mirko Filipović sletio je u Zagreb i donio kući pojas prvaka Rizinovog Grand Prixa.

Legenda svjetskog MMA-a svojoj kolekciji pridodala je još jednu titulu nakon što je u 43. godini u samo tri dana razbio tri protivnika, redom King Moa, Kaida Baruta i Iranca Aliakbarija u finalu na Silvestrovo.

Na Plesu je Cro Copa dočekalo nekoliko desetaka fanova i novinara, uz veselu atmosferu. Mirka su dočekala i dvojica sinova kojima je posvetio svoje pobjede, prvo je njih izgrlio, a onda se obratio medijima.

“Sretan sam i ponosan na sebe i svoju ekipu jer bez ovih ljudi, sam ne bih uspio”.

“Kada sam ušao u tu finalnu borbu pred očima mi je bio moj sin Ivan. Razmišljao sam o njemu, o obitelji, o supruzi. Svi oni su puno toga prošli i propatili sa mnom. Teško je njima to bilo gledati i nisam želio da me iznose iz ringa ako izgubim”, priznao je.

Ponovio je da su mu ovo bile najteže pripreme do sada: “Krvavo smo radili. Bio sam savršeno spreman. Aliakbari je zvijer, ali sam jednostavno znao da ću ga pobijediti”.

Na pitanje o planovima za budućnost rekao je da ide kući, otuširati se, a onda u svoju Privlaku. Je li to kraj?

“Lako je moguće da je to to. Ja sam to najavio. Razmislit ću dobro. Bilo bi lijepo odraditi jednu oproštajnu borbu, ali ne znam hoće li to biti moguće, hoće li mi zdravstveno stanje dopustiti”, rekao je Mirko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI