Cro Cop sparira s Ishijem samo 60 dana nakon operacije (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.07.2018 20:36h Autor:

Aleksandar Rakas, Mirko Filipović i Satoshi Ishii

Cro Cop sparira u svoj dvorani! Samo dva mjeseca nakon što je prošao operaciju koju mu je uvjetovala jedna od najtežih sportskih ozljeda uopće, Mirko Filipović izgleda kao da se ništa nije niti dogodilo.

Mnogi su se smijali Mirku Filipoviću kada je rekao kako će se, nakon teške ozljede koju je doživio, vratiti puno prije nego što sve prognoze govore te odraditi dva meča do kraja godine. No, čini se da bi se upravo tako nešto moglo dogoditi.

Cro Cop je objavio snimku sparinga sa svojim trening partnerom Satoshiem Ishiiem, koja je nastala u Cro Copovoj dvorani. I ne čini se da se Filipović imalo štedi po ovom pitanju, iako se mora priznati da to naravno nije bilo na nekoj žestokoj razini kakva je kada su u pitanju pripreme za borbu.

No, ovo je samo dva mjeseca nakon teške operacije. Ne zaboravimo da prosječni oporavak od ozljede križni ligamenata traje između šest i devet mjeseci, a neki borci su znali gubiti i više od godinu dana dok se nisu u potpunosti oporavili. Mi smo već odavno naučili kako Mirko Filipović nije običan borac niti običan čovjek.

#60daysafteraclsurgery👊

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI