Cro Cop slikama otkriva kako napreduje oporavak (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.05.2018 18:13h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović uspješno je operiran, sada slijedi prva faza oporavka koja se zove odmor i mirovanja. S nje je tako objavio i dvije fotografije na svom Instagram profilu.

Filipović je prvobitno izjavio kako se nada oporavku unutar tri mjeseca te mogućnosti nastupa možda čak u listopadu. Znajući prirodu ozljede te kakva su inače iskustva boraca koji su operirali prednje križne ligamente, ne možemo biti sigurni u to koliko je to realno, no znamo da je Mirko već više puta znao sve pozitivno iznenaditi.

Ipak, tu će vrlo bitna biti baš ova prva faza, u kojoj je potrebno što više mirovati, a čini se kako se toga namjerava pridržavati, barem ako vidimo kako izgledaju njegove Instagram objave, a ovih dana ih je objavio dvije. Znamo da Mirko ne može dugo bez dvorane, ali navijamo za to da svoj oporavak odradi što je bolje i pravilnije moguće. Možda borba u listopadu i nije toliko realna, no svi se iskreno nadamo kako će posljednjeg dana godine ući u Rizinov ring, kao što je od početka njegov plan.

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI