Cro Cop se vratio u Zagreb i otkrio koje posljedica Kosaka ima nakon meča

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.01.2018 10:17h Autor:

Cro Cop vs. Kohsaka

Mirko Filipović se na 1. siječnja vratio iz Japana gdje je ubilježio novu impresivnu pobjedu. Na Staru godinu je prekidom u prvoj rundi svladao Tuyoshija Kosaku čime je njegov broj profesionalnih pobjeda dostigao brojku 36.

Nakon izlaska iz zrakoplova Filipović je novinarima otkrio gdje su dočekali Novu godinu.

“Došao sam u hotelsku sobu oko 23.30. Vjerojatno sam se tuširao dok je dolazila Nova godina. Ostatak ekipe u autobusu je dočekao Novu godine”, otkriva Filipović za Večernji list.

Kosaka se nije dobro proveo. Snažan GNP i pomalo spori sudac koji nije prekidao meč iako je bilo jasno da je Japanac nepotrebno prima batine, kumovali su hospitalizaciji Kosake.

“Ima potres mozga, ali nadam se da će sve biti u redu s njim. Doktor mi je rekao da mu je navodno pukla orbitalna kost. Nisam to ni govorio. Puno veće ozljede događaju se u skijanju”, dodaje Cro Cop.

Mirka ove godine čeka i zadnji ulazak u borilište. Za sada se ne znaju termini preostale dvije borbe za koje ima ugovor s RIZIN-om.

Na kraju kratkog intervjua se osvrnuo i na iskustvo prvog putovanja njegovog sina na mečeve.

“Presretan je, bio je to lijep izlet za njega. Vidio je atmosferu, doživio adrenalin, lijepa uspomena. Prvi put da je letio u Japan”, zaključuje legendarni borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI