Cro Cop se vratio u Hrvatsku i demantirao treći meč protiv Nelsona: “Sumnjam, radio je cirkus po hotelu…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.02.2019 15:13h Autor:

Stipe Drviš i Mirko Cro Cop Filipović

Mirko Filipović se vratio u Hrvatsku nakon što je proteklog vikenda na Bellatoru 216 u Inglewoodu svladao Roya Nelsona. Cro Copu je to bila čak 10. pobjeda zaredom i time je pravi raritet na svjetskoj pozornici MMA teškaša.

U zračnoj luci su ga dočekali mnogobrojni novinari koje su zanimali prvi dojmovi nakon velike pobjede u debiju za Bellator.

“Borba protiv Nelsona je bila psihički teška jer najteže je ići na uzvrat kada prvu borbu izgubite”, otkrio je novinarima Filipović, koji nikada u karijeri nije izgubio u jednom revanšu.

Upitan je li istina da je već dogovorio i treći meč protiv Nelsona, Filipović zadržava dozu opreza i ograde.

“On mi je poslao poruku preko Instagrama, a ja sam mu samo pristojno odgovorio da nemam ništa protiv. Sumnjam da će do toga doći. Uostalom radio je cirkus u hotelu. Svađao se s ljudima i spominjao i neko oružje, pa je policija pregledala njegovu sobu. Došli su mi ljudi iz Atletske komisije kazavši da imaju Nelsonovu pritužbu da su mi noge bile skliske pa su se ispričavali što me moraju pregledati. Korištenje krema prije borbe je zabranjeno i pregledali su me prije ulaska u kavez. Čini se da je Nelson veći “luđo” nego što se na prvu čini”, objašnjava Mirko, a prenosi Večernji list.

Unatoč tome što je umoran nakon prekooceanskog leta, Filipović nije izgubio smisao za humor.

“Nije mi se ispunila najveća želja, a to je da nitko od novinara ne dođe na aerodrom ispitivati me ovako neispavanog i mrtvog umornog”, našalio se.

Na kraju kratkog razgovora s novinarima Filipović se osvrnuo i na članak novinara Bloody Elbowa koji je za Cro Copa rekao “kako izgleda kao da ima 67 godina i da Bellator nema doping kontrolu”.

“Takvih likova uvijek će biti i čovjek se s vremenom s time pomiri. Ne znam je li on bio pod utjecajem kakvih opijata ili mu je Nelson prijatelj.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI