Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop se vraća u Rizin odraditi još nekoliko borbi! (FOTO) | Fight Site

Cro Cop se vraća u Rizin odraditi još nekoliko borbi! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.11.2017 19:40h Autor:

Sakakibara i Cro Cop (foto Rizin)

Mirko Filipović vraća se u Rizin odraditi još nekoliko borbi! To je na svom Instagram profilu objavio predsjednik japanske borilačke promocije, Nobuyuki Sakakibara.

Filipović je već ranije najavio kako pregovara o svojoj oproštajnoj borbi u Japanu, no čini se da je dobio ponudu za više nastupu i to ponudu koju jednostavno nije mogao odbiti. Filipović je nedavno izjavio kako se potpuno oporavio od ozljede te da redovno trenira i da će biti potpuno spreman odraditi svoj oproštajni nastup pred japanskom publikom. No, ako pročitamo ono što je napisao Sakakibara, ipak će biti riječ o više njih.

“Pobjednik Rizin Grand Prixa 2016. godine, Mirko Cro Cop, vratiti će se u Rizinov ring nakon godinu dana. Odlučio je boriti se za svoje voljene japanske fanove još nekoliko puta, prije nego se odluči konačno umiroviti. Ima ambiciju boriti se sa značajnim protivnicima, sve dok ne odluči napokon ostaviti svoje rukavice i završiti karijeru. Pripazite, jer pred vas stiže posljednje poglavlje Mirkove karijere”, napisao je Sakakibara, koji je s Filipovićem u dobrim odnosima još otkako je bio predsjednik Pridea.

Sakakibara nije naveo hoće li se Filipović boriti već na silvestrovo, kada Japanci u pravilu održavaju najveći MMA eventu godini, ili će se na njegov idući nastup čekati 2018. godina. U svakom slučaju, Filipović je već ranije najavio da trenira, pa ne bi trebalo čuditi ukoliko ga u ringu vidimo već ove godine. No, legenda nas je još jednom iznenadila, ukoliko se potvrdi ova Sakakibarina izjava o ugovoru na više borbi.

RIZIN GP2016無差別級王者のミルコ選手が一年振りにRIZINのリングに帰還します。 引退までの残り数試合、最も愛する日本のファンの前で闘う事を決断しました。 最後まで勝負論の有る試合がしたいと言うのがミルコの希望です。 引退に向けて動き出すミルコの最終章に注目して下さい! #mirkocrocop #RIZINFF #RIZIN2017 The RIZIN GP 2016 winner Mirko Crocop will be returning to the RIZIN ring after a year. He has decided to fight in front of his beloved Japanese fans a few more times before he retires. He would like to continue to face meaningful opponents until he hangs his gloves. Keep an eye out for Mirko’s final chapter.

Objavu dijeli NOBUYUKI SAKAKIBARA (@nobu_sakakibara)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI