Cro Cop se otisnuo na meč protiv Gonzage: Ovaj put ne ide avionom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.04.2015 15:15h Autor:

Screenshot

Mirko Filipović je otputovao u Krakow na meč protiv Gabriela Goznage koji ćemo ove subote pratiti ekskluzivno na Fight Channel PPV-u i FCWorld.tv-u. Možda je bolje reći da i dalje putuje s obzirom da se Cro Cop odlučio na osam sati dugačak put kombijem zajedno sa svojim timom.

Iako gotovo isključivo putuje avionom, ugodna satnica, ali i kvalitetna cesta do Krakowa su ga nagnale da on i njegov, za ovu priliku prilično brojan tim, otputuju autom.

Za dobru zabavu na putovanjima je uvijek zadužen bivši svjetski boksački prvak i njegov trener Stipe Drviš. S Cro Copom su otputovali i njegov kondicijski trener Mario Mlinarić, ali i FFC borac Saša Milinković koji je tijekom čitavih prirema pomagao Mirku. Ovo je prvi put da Osječanin putuje s Filipovićem na neki od njegovih mečeva.

U kratkom videu Mirko je u šali objasnio zašto ovaj put idu kombijem.

"Poučeni iskustvom tragičnog Airbusa, putujemo autom. Brzo će proći 8 tih sati. Udobnije je nego u avionu, a isto vremena ćemo izgubiti", kratko je rekao Cro Cop.

U četrtak je zakazana press konferencija, a u petak je na redu službeno vaganje. Sutra će Mirko vrlo vjerojatno odrađivati PR obaveze za svog poslodavca – elitni UFC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI