Cro Cop se nada brzom potpunom oporavku: Bez borbi ću moći, bez treninga nikako!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.03.2019 11:43h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović se putem Instagrama zahvalio svima koji su mu pružili podršku u do sada najtežim životnim trenucima te je najavio kako vjeruje u brzi potpuni oporavak, s ciljem vraćanja treningu. 

Legendarni Cro Cop završio je svoju borilačku karijeru na način kako je najmanje želio. Zdravlje ga je prisililo da kaže kako je bilo dosta. Moždani udar kojeg je doživio prošli tjedan nešto je preko čega je nemoguće prijeći i Filipović shvaća kako je imao sreće te je sve prihvatio kao opomenu. Boriti se neće više nikada, čak niti u dvorani. No, trening je nešto bez čega ne namjerava ikad ostati, što je i potvrdio.

Cro Cop se putem Instagrama zahvalio svima koji su mu pružili podršku uz vrlo lijepu i pozitivnu poruku. Obratio se navijačima i prijateljima, ali i samom sebi.

“Dragi prijatelji, želim se zahvaliti na svakoj poruci koju sam primio i na vašoj brizi za mene i moje zdravlje. Moždani udar sam imao u ponedjeljak, a slika je nastala uoči mog izlaska iz bolnice. Uspio sam se izvući bez ikakvih posljedica i nadam se da će tako i ostati. Nadam se da ću se uspješno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo nedostaju i teško funkcioniram bez njih. Bez borbi ću moći, ali bez treninga nikako. 

Imao sam veliku sreću da mi ništa nije otkazalo, da nisam oduzet ili da mi živci na licu nisu otkazali i izobličili me. Dobro sam i dobro se osjećam, ali sam svjestan da sam imao ogromnu sreću u svemu ovome jer sam mogao gadno nastradati. Shvatio sam ovo kao najozbiljnije upozorenje i signal tijela da prestanem s brutalnim treninzima i borbama te sa svim stresom koji dolazi od to. 

Ležao sam u sobi večeri nakon možda i sestra mi ulazi u sobu te govori kako mi je majka došla. Ona je znala samo da mi je pozlilo na jutarnjem treningu i da sam imao moždani udar. To kako je ona ulazila u sobu plačući i skrivajući pogled, u strahu pogledati u mene ne znajući u kakvom sam stanju, nikad neću zaboraviti. Tek kad sam joj rekao da sam dobro i pozvao je da dođe, pogledala me, prišla i zagrlila. Tada je zaplakala kao dijete, a i ja s njom. Bolje upozorenje i gora kazna mi ne treba u životu. Još jednom hvala svima”, napisala je hrvatska, ali i svjetska borilačka legenda.

Nama ne preostaje ništa drugo nego poželjeti Mirku sve ono što si on želi sam, prije svega puno zdravlja i što brži oporavak. Bilo je čast svih ovih godina pratiti njegovu karijeri. I realno je priznati, da nije bilo Mirka teško da bi bilo ovog portala i svih onih koji ga čitaju. Hvala mu!

View this post on Instagram

Dragi prijatelji,zelim se zahvaliti na svakoj poruci koju sam primio i na vasoj brizi za mene i moje zdravlje.mozdani udar sam imao u ponedjeljak a slika ova je od prije dva dana,uoči mog izlaska iz bolnice.uspio sam se izvuci bez ikakvih posljedica za sada,i nadam se da ce tako i ostati.nadam se da cu se uspjesno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo fale i tesko funkcioniram bez njih.bez borbi cu moći ali bez treninga nikako.i zato se nadam uspjesnom oporavku i povratku u dvoranu.rekreativno od sada ali trening je trening.imao sam veliku srecu da mi nista nije otkazalo,da nisam oduzet ili da mi živci na licu nisu otkazali i izoblicili me.DOBRO sam i DOBRO se osjecam ali sam svjestan da sam imao ogromnu sreću u svemu ovome jer sam mogao gadno nastradati,kao i ogromna većina koja to dozivi. shvatio sam ovo kao najozbiljnije upozorenje i signal tijela da stanem sa brutalnim treninzima i borbama i sa svim stresom koji ide uz to.lezim u sobi večer poslije mozdanog i sestra ulazi u sobu i veli ‘majka vam je dosla’.ona je samo znala da mi je pozlilo na treningu jutarnjem i da sam imao mozdani udar.to kako je ona ulazila u sobu plačući i skrivajuci pogled jer se bojala pogledati u mene ne znajuci u kakvom sam stanju nikada necu zaboraviti.tek kada sam joj rekao ‘mama dobro sam,dodji’pogledala me,prisla i zagrlila i tad zaplakala kao dijete,a i ja sa njom.bolje upozorenje i gora kazna mi ne treba u zivotu.jos jednom hvala svima❤️

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI