Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop se do zadnjeg detalja držao dogovorene taktike sa svojim kutem! | Fight Site

Cro Cop se do zadnjeg detalja držao dogovorene taktike sa svojim kutem!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.04.2015 02:00h Autor:

Drviš i Cro Cop

Veliko slavlje je vladalo u Cro Copovom taboru nakon sjajne pobjede protiv Gabrijela Gonzage u Krakowu. Stipe Drviš, Mario Mlinarić i Saša Milinković su doslovno skakali od sreće kada je  Mirko laktovima razorio Brazilca i stigao do vrlo bitne pobjede. Uostalom, i sam je nakon slavlja ovaj meč okarakterizirao kao jedan od najbitnijih u karijeri, a priznao je kako niti jedan dvoboj do sada nije iščekivao s tolikim žarom. 

No, prve dvije runde su zabrinule sve Mirkove fanove. Cro Cop gotovo da nije bacio niti jedan udarac, a Brazilac je, s druge strane, dva puta srušio našeg borca na parter te mu je ušao u najdominantniju poziciju u MMA-ju.  Kada se u drugoj rundi otvorila arkada nakon nekoliko laktova, situacija je postala kritična, no Mirkov kut je ostao miran.

"Moraš se držati taktike. Ako smo se nešto dogovorili, tako se i mora raditi do kraja", rekao je Stipe Drviš koji je prvih deset minuta doslovce urlao Cro Copu da bude strpljiv i da ne srlja nego samo čeka.

"To je bila naša taktika. Htjeli smo dvoboj uvesti u treću rundu i onda krenuti naprijed. Znali smo da će Mirko tu imati prednost. Nismo htjeli da se žuri. Odradio je posao točno kako smo se dogovorili", dodao je Drviš. 

Ipak, plan se morao nešto ubrzati zbog otvorene arkade. 

"Tada sam vidio da je postalo kritično te sam mu rekao – ne možeš više čekati, moraš završiti meč u ovoj rundi", objašnjava zadovoljni bivši boksački prvak i zaključuje: 

"Kada je Gonzaga promašio ono rušenje, vidjeli smo da mu je snaga okopnila i tada sam bio siguran da će ga Mirko nokautirati."

Iako vrlo riskantna, taktika se na koncu pokazala kao efektivna te je Cro Copu donijela, čini se, najdražu pobjedu u karijeri. 

iz Krakowa Marko Petrak
marko.petrak@fightchannel.hr

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI