Cro Cop rutinski prebio Kohsaku u prvoj minuti borbe

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.12.2017 12:40h Autor:

Cro Cop vs. Kohsaka

Mirko Filipović vrlo lako je apsolvirao borbu protiv Tsuyoshia Kohsake te je japanskog veterana završio nakon točno minutu borbe.

Realno gledajući, borba je mogla završiti i desetak sekundi ranije, no suci su pokušali japanskom borcu dati priliku da se vrati, no on nije pokazao niti najmanju namjeru pokušati tako nešto pa je točno na isteku prve minute borbe došao prekid koji je Filipoviću donio pobjedu u ovoj borbi.

Od samog početka je Cro Cop startao dobro i nije dozvolio da ga zbuni agresivni početak Japanca, koji se hrabro pokušao potući. Pogodio je Filipovića jedan ili dva puta, no bez efekta, a kada je hrvatski borac plasirao prvi pravi udarac, bio je to početak kraja. Dogodilo se to nakon nešto više od 20 sekundi, kada je direktom odveo Kohsaku uz konopce, ovaj mu tamo okreće leđa, a Mirko pogađa snažni desni kroše. Nakon toga Kohsaka pada u parter i kreće neprestano batinjanje sve dok sudac, i to onaj pokraj ringa, nije odlučio kako je gotovo.

Za Mirka Filipovića bio je to odličan početak oproštajne serije od tri borbe u Rizinu. Ipak, vjerujemo kako će ga iduće godine ipak čekamo ozbiljniji ispiti od Kohsake, za kojega je bilo jasno kako su mu šanse za išta napraviti minimalne.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI