Cro Cop reagirao na komentare posjetitelja Fight Sitea: Nikad nisam uzimao doping!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.02.2013 23:10h Autor:

Mirko Filipović

Najbolji hrvatski borac Mirko Filipović redoviti je posjetitelj Fight Sitea, a na svom Facebook profilu priznao je kako nerijetko zna i pogledati komentare naših ostalih posjetitelja ispod članaka.

Vijesti o njemu i njegovoj karijeri definitivno spadaju među najčitanije i najkomentiranije, pa je odlučio reagirati zbog ponekih komentara koji su prešli određenu granicu.

"Čitam malo novosti na Fight Siteu i iz radoznalosti pogledam i komentare za pojedine članke. Ima tu svega, od normalnih likova do pravih lujki koji su se reklo bi se po tekstovima bili spremni i fizički obračunati s neistomišljenicima. Bilo je tu uvreda na moj račun ,što me nećete vjerovati nasmijalo jer ne mogu vjerovati da ima takvih likova koji su u stanju takve stvari tvrditi o meni kao da su mi u najmanju ruku cijelu karijeru svijeću držali pa sve 'znaju' iz prve ruke."

"Što se tiče teme o dopingu, a ta se najviše provlačila po komentarima, nikad to nisam uzimao niti to ima ikakve veze s mojim uspjehom ili bolje reći neuspjehom u UFC-u. Sve u svoje vrijeme, rekli bi ljudi, u Prideu sam bio u svojim najboljim godinama i ponosan sam na sve što sam tamo napravio. I kada pogledam cijelu karijeru, ja sam prezadovoljan, napravio sam puno, moglo je teoretski i bolje, ali i puno gore i ja stvarno ne žalim za ničime.

"Proputovao cijeli svijet, stekao veliko životno iskustvo, borio se s najvećim borcima moga vremena, uzeo pojas Pridea ,osigurao egzistenciju za sebe i obitelj i što običan smrtnik smije više poželjeti, tim više što sam u sve krenuo kao ilegalac u studentskom domu na Savi."

"Komentari pojedinaca da što 'je on napravio, nikada nije bio u vrhu' neću komentirati, samo ću ih podsjetiti da je pojas Pridea u mom dnevnom boravku, možda sam imao sreće da ga osvojim, to sad nije ni bitno, ali su mnogi koji se spominju u komentarima tih dečkića bili kao i ja na tom turniru ali pojas uzeli nisu. Zašto nisu?Možda sam tada bio najbolji, možda najsretniji, možda su se svi dogovorili da mi puste jer me toliko vole, svako će imati svoju teoriju o tome."

"Svi smo mi samo ljudi od krvi i mesa i svi nažalost imamo rok trajanja, a ja se molim da me moj ne napusti potpuno prije K-1 finala i molim Boga za što bolji rezultat. Kao što je najveća mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako, tako i o borilačkom sportu najviše imaju reći oni koji sami nemaju hrabrosti za ono o čemu tako srčano, a često i zapjenjeno, komentiraju. Pa ti dečkići kojima iz nekog razloga smetam ili imaju pik na mene ako su imalo razumni ,složit će se da je nisko vrijeđati nekoga i to sakriven iza raznih nadimaka. Smatram da su to pravi muškarci i evo odlučio sam da njih koji imaju nešto reći o meni, a da me usput popljuju, pozovem svake subote u svoj kafić, caffe Virage, Šetalište 150. brigade, Špansko, od 19 sati, jer tada tamo kartam s ekipom, pa da mi lijepo kažu sve u lice kao pravi muškarci jer nema sumnje da oni to jesu, a ova dječja prepucavanja po forumima nek ostave klincima koji nemaju pametnijeg posla. Ja ću naravno prekinuti kartanje, a piće je na račun kuće", poručio je Mirko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI