Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop rastura fokusere na novoj snimci iz trening dvorane (VIDEO) | Fight Site

Cro Cop rastura fokusere na novoj snimci iz trening dvorane (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.05.2018 21:30h Autor:

Mirko Filipović

11 dana ostalo je do borbe Mirka Filipovića i Roya Nelsona te su u tijeku posljednji dani priprema za borbu u kojoj hrvatski borac traži pobjedu kojom bi se revanširao Amerikancu. Što se tiče spreme, ako je gledati po onome što iz dvorane šalju u javnost, Cro Cop puca od snage.

Današnji video objavio je Stipe Drviš, a na njemu vidimo dio udaračkog treninga, na kojem Cro Cop vježba s fokuserima i izgleda jako nabrijano, snažno i spremno. Upravo takav će i trebati biti ukoliko udarcima namjerava slomiti Nelsona, koji je poznat po jednoj od najizdržljivijih brada u povijesti slobodne borbe.

Do odlaska u London nije još ostalo puno, a vjerujemo kako će Filipović tamo doći spreman osvetiti poraz iz 2011. godine. Nadamo se kako ćemo do tada dobiti priliku vidjeti još koji ovakav video, koji će nam pokazati koliko dobro Cro Cop djeluje prije borbe koju svi s nestrpljenjem očekujemo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI