Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop: Proziva me nadopingirana osoba koja je pljunula na cijeli sport | Fight Site

Cro Cop: Proziva me nadopingirana osoba koja je pljunula na cijeli sport

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.05.2015 12:27h Autor:

Mirko Filipović

Mirko "Cro Cop" Filipović nije osoba koja će prozivati druge osobe i odgovarati na nečije provokacije. No naša borilačka legenda je na svom Facebook profilu napisala status u kojem je odgovorila na "prozivanja nadopingirane osobe."

Status prenosimo u cijelosti:

"Svima onima željnim medijske pažnje savjetujem da ju ostvare kroz svoje rezultate, a ne da prozivanjem drugih ničim izazvani, i to maloumnim izjavama, traže istu. I to osoba koja je toliko izdrogirana i izdopingirana da je pljunula na cijeli sport i koja je jedine rezultate ostvarila pod takvim dopingom da joj je bilo uzeti 2 decilitra krvi, uvjeren sam da bi to bilo dosta da umirućem slonu produži život par godina.", napisao je Cro Cop.

Iako Filipović nije naveo osobu kojoj je posvećen status, može se pretpostaviti da je riječ o Alistairu Overeemu, s kojim je Mirko imao verbalnih sukoba nakon njihovog meča na Dreamu 6 koji je završio bez pobjednika (no contest), jer je Overeem nekoliko puta koljenom udario Filipovića u međunožje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI