Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop: Prije svake borbe majci obećam da mi je posljednja | Fight Site

Cro Cop: Prije svake borbe majci obećam da mi je posljednja

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.02.2019 12:41h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović gostovao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu gdje je rekao nešto o svojoj prehrani, ali i o potencijalnom umirovljenju.

Na fakultetu je zapravo održana konferencija o kondicijskoj pripremi sportaša, a Filipović je bio jedan od gostiju koji su prenijeli svoja iskustva. Posebno zanimljivo je ono o prehrani. Za nju je Filipović već ranije govorio da se razlikuje od onoga što radi većina sportaša, a sad je to i potvrdio. Nutricionisti bi to čak nazvali nezdravim načinom, no kod njega zapravo prolazi jako dobro.

“Nikad u životu nisam doručkovao i nemam pojma što je to. Ne, stvarno. Ha, ako mi je trening u 8, onda bih valjda trebao ustati u pola 5 radi jela. Uopće ne jedem i ne volim mnogo hrane. Nikad u životu nisam probao povrće, salatu, rajčicu. Senf, majoneza, kečap. To kad pomirišem nije mi dobro dva dana”, prenio je 24 sata njegovu izjavu.

Borilačkim fanovima svakako je zanimljivija tema ona o potencijalnoj mirovini. O tome zapravo nije pričao, nego se okrenuo tome kakav stav njegova obitelj ima prema tome čime se još uvijek vrlo uspješno bavi.

“Moja majka stalno na koljenima, krunica u ruci i moli me: ‘Nemoj sine, nemoj više!‘ Uoči borbe pita me je li to zadnja, a ja joj već deset godina za svaku govorim da je. A kad čuje da sam dogovorio meč ode na YouTube, nađe mog protivnika i eto opet problema. Onda je tješim: ‘Ma nije mama, to je stara snimka. U međuvremenu je imao tri prometne nesreće, slijep je i tako.’ Muljam, što ću?”, otkrio je Cro Cop prisutnima po pitanju već stare teme.

Trenutno Cro Cop izgleda tako kao da ne treba razmišljati o mirovini. Nikad u karijeri nije bio unutar niza od deset pobjeda, a u posljednjoj je čak osvetio jedan od najtežih poraza. Dok god izgleda tako te uživa u tome, vjerojatno uopće nije loša ideja da se bori, jer od ničega drugog sigurno neće moći zaraditi koliko od svojih borilačkih nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI