Cro Cop prije polaska u Japan poručio: Suzukawa, pazi me se!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.12.2012 16:42h Autor:

Screenshot

Mirko Filipović je u četvrtak iz Zagrebačke luke Pleso odletio prema Tokiju gdje će na Staru Godinu odraditi dvoboj protiv domaćeg hrvača Shinichija Suzukawe. Radi se o Cro Copovom povratku u slobodnu borbu nakon više od godinu dana tijekom kojih je ubilježio tri pobjede u kick boks ringu.

Cro Cop protiv Suzukawe uživo na Fight Channelu! (VIDEO)

"U izvrsnoj sam formi; i psihičkoj i tjelesnoj. Što se tiče same taktike to je nemoguće sada reći, no mogu pretpostaviti da će me Suzukawa probati zatvoriti, uhvatiti i bacati dolje. Nema pravila, pa možda čak pokuša i s udarcima. Teško je reći, može završiti na stotinu načina. Teoretski i on mene može završiti nekim zahvatom. Može me čak i dobro pogoditi. Danas svi znaju 'bacati ruke'. Ja sam spreman, neka me se čuva", izjavio je Filipović za Fight Channel prije samog polaska u Tokijo.

"Konstantno sam trenirao hrvanje jer mi je to dobro za kondiciju i snagu. Na kraju krajeva zadnjih mjesec dana se spreman za MMA i neće biti nikakvih problema vratiti se u slobodnu borbu", dodao je Filipović na pitanje hoće li mu se biti teško "prešaltati" s velikih na male rukavice.

Organizator turnira je legendarni Antonio Inoki, čovjek poznat po dijeljenju "šamara" koje donosi sreću. Hoće li se i Cro Cop odlučiti na primanje udarca ili mu je već ukazana ta čast?

"Nije me ošamario, ali mnoge borce jest. Radi se o ogromnom čovjeku koji ima ruku kao Alija Sirotanović lopatu. Kada te opali, noga ti odleti. Ja ću to pokušati izbjeći jer u Novu godinu želim ući koliko toliko priseban. Ako mi opali šamar, nisam baš siguran", našalio se Cro Cop.

Čitav intervju s hrvatskom zvijezdom pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI