Cro Cop: Prihvatio sam novog borca da mi ne propadnu paklene pripreme!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.10.2013 09:51h Autor:

Mirko Filipović

Višemjesečne pripreme koje su se ponekad odrađivale i na +40 Celzijevih stupnjeva u Puli jedan su od glavnih razloga zbog kojih je Mirko Filipović pristao na novog protivnika svega desetak dana prije borbe koju će odraditi u Moskvi na odličnom eventu Legend organizacije.

Alex Emelianenko dobio je otkaz zbog svog ponašanja i tučnjave u jednom moskovskom kafiću, a Ruslan Sulejmanov uspio je u posljednji trenutak pronaći prilično opasnu zamjenu.

Radi se o iznimno iskusnom borcu s preko 50 profesionalnih MMA mečeva, Alekseju Oleiniku.

O novom protivniku u razgovoru za Večernji list svoje mišljenje otkrio je i hrvatski borac.

"Osim što je riječ o suparniku za kojeg se taktički uopće nisam spremao, ono zbog čega moram biti jako oprezan jest to da je Oleinik ugušio legendarnog parteraša Jeffa Monsona, negdašnjeg svjetskog prvaka u grapplingu i jiu-jitsu, što čak nijednom Fedoru nije pošlo za rukom. Oleinik je po vokaciji parteraš, no radi sve i za mene je veći rizik prihvatiti ovu borbu nego njemu. Naime, on nema što izgubiti, a ja s porazom mogu izgubiti puno toga, a s pobjedom ne dobivam Bog zna što. No, prihvatio sam zamjenskog borca radi korektnosti ljudi iz Legenda, a i bilo mi žao da se nakon paklenih priprema ne borim", rekao je Cro Cop.

[anketa=123]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI