Cro Cop poslao emotivnu poruku navijačima

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.03.2019 10:01h Autor:

Cro Cop (Screenshot)

S 44 godine na leđima Mirko Filipović rekao je konačno zbogom borilačkim okršajima. Dugo je Cro Cop ignorirao godine i brojne ozljede, ali moždani udar kojeg je doživio prošlog ponedjeljka na treningu ipak je najozbiljniji od svih problema.

“Ja se mogu kockati i s leđima i s koljenom, ali kad je mozak u pitanju to nije zafrkancija”, objasnio je, između ostalog, legendarni borac u razgovoru s Novom TV i tako potvrdio da ovoga puta nema novog povratka.

Nakon što je u Dnevniku istog medija u detalje opisao cijelu situaciju, Cro Cop je preko društvenih mreža odlučio poslati i jednu poruku direktno upućenu njegovim prijateljima i navijačima koji su svih ovih godina bili uz njega.

“Dragi prijatelji, zadnja borba je bila i moja posljednja borba. Nekoliko puta sam najavljivao kraj pa se vraćao jer je to bilo jače od mene, ali sada je zaista kraj. U ponedjeljak na jutarnjem treningu doživio sam moždani udar. Da ne duljim, imao sam ogromnu sreću da me nije paraliziralo ili deformiralo lice. Danas sam izašao iz bolnice i osjećam se dobro i nadam se da će tako i ostati. Liječničke upute i upozorenja sam shvatio više nego ozbiljno i sada je ispred mene faza oporavka gdje moram biti vrlo discipliniran. Nakon cca 3 mjeseca ako magnetna rezonanca pokaze da je oporavak bio uspješan moći ću nastaviti s treninzima, ali više nikada neću smjeti sparirati i primati udarce u glavu jer bi to bilo prerizično, a kamoli se boriti. Ali sve je to život, ovo je upozorenje koje sam ozbiljno shvatio. Zahvaljujem svima koji ste me pratili tijekom moje karijere i bili uz mene i u pobjedama i u porazima. Imao sam bogatu i jako dugu karijeru i zaista nemam žaliti za ičim. Hvala svima”, poručio je Filipović na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

Dragi prijatelji,zadnja borba je bila i moja posljednja borba.nekoliko puta sam najavljivao kraj pa se vracao jer je to bilo jace od mene ali sada je zaista kraj.u ponedjeljak na jutarnjem treningu dozivio sam mozdani udar.da ne duljim,imao sam ogromnu srecu da me nije paraliziralo ili deformiralo lice.danas sam izasao iz bolnice i osjecam se dobro,i nadam se da ce tako i ostati.liječničke upute i upozorenja sam shvatio vise nego ozbiljno i sada je ispred mene faza oporavka gdje moram biti vrlo discipliniran.nakon cca 3 mjeseca ukoliko magnetna rezonanca pokaze da je oporavak bio uspjesan moći cu nastaviti sa treninzima ali vise nikada necu smjeti sparirati i primati udarce u glavu jer bi to bilo prerizično a kamoli se boriti.ali sve je to zivot.ovo je upozorenje koje sam ozbiljno shvatio.zahvaljujem svima koji ste me pratili tokom moje karijere i bili uz mene i u pobjedama i u porazima.imao sam bogatu i jako dugu karijeru i zaista nemam žaliti za ičim.hvala svima❤️

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI