Cro Cop posjetio UFD Düsseldorf i održao borilački seminar

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.05.2019 22:02h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović odradio je svoj drugi MMA seminar otkako se umirovio iz aktivnog natjecanja. Posjetio je UFD dvoranu Ivana Dijakovića u Düsseldorfu, gdje je veliki broj boraca došao čuti i vidjeti što im ima za reći legenda slobodne borbe.

Mali dio onoga što se događalo u dvorani prenio je jedan od prisutnih boraca, WBA regular svjetski prvak u boksu, Manuel Charr. Objavio je to unutar InstaStory objava na svom Instagram profilu. Posjetom jednog od najvećih teškaša u povijesti slobodne borbe pohvalili su se i vlasnici UFD tima, Tomi i Ivan Dijaković. Vjerujemo kako će se uskoro nekim video i foto materijalima pohvaliti i sam Filipović.

Cro Cop je prestao s teškim i napornim treninzima, ali je zato podigao razinu prenošenja svog velikog znanja na druge. Trenutno je posvećen pripremi Ante Delije i Satoshija Ishiija za nastup u prvom kolu PFL turnira teške kategorije, a u skoroj budućnosti je najavio još neke seminare. Nakon Vicenze i Düsseldorfa, možda uskoro vidimo i koji u Hrvatskoj, gdje nema sumnje kako će se tražiti mjesto više.

Inače, u UFD-u je ovaj tjedan sve okrenuto KSW 49 priredbi na kojoj će u subotu nastupiti Roberto Soldić, koji će braniti titulu prvaka velter kategorije protiv Krystiana Kaszubowskog. Na istom programu nastupaju još dva UFD borca, Antun Račić i Erko Jun.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

The will to win, the desire to succeed, the urge to reach your full potential… these are the keys that will unlock the door to personal excellence! The legend @crocop1009 @ufd_gym #legend #crocop #budiponosan

Objavu dijeli Ivan Dijakovic (@ivan.dijakovic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

The best way to do it, is to do it! The legend @crocop1009 @ufd_gym 🤜🏻🤛🏻

Objavu dijeli Tomi Dijaković (@tomi_ufd)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI