Cro Cop poručio menadžeru: “Dogovori boksački meč, šepati ću i boriti se šakama!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.05.2018 16:54h Autor:

Mirko Filipović

Šokantske vijesti o svojoj ozljedi potvrdio je izuzetno razočarani Mirko Filipović u svom kratkom interviewu koji je dao novinarima portala Index.hr. Ozljeda mu je toliko teško pala da je ozbiljan davao prijedloge koji su u realnosti ipak neostvarivi. 

Ekipa s portala Index.hr trebala je danas imati veliki interview s Cro Copom prije polaska na borbu u London, no umjesto toga ih je Cro Cop u svom kafiću dočekao na štakama. Interview koji su odradili tako nije bio niti blizu onom što je prvobitno trebao, ali se iz njega itekako da primijetiti koliko je Cro Copu ovo sve teško palo.

“Što bih dao da se ovo nije dogodilo. Ja se mogu boriti, ne trebaju mi noge, mogu ga izubijati laktovima”, rekao je Cro Cop, dodavši i to kako je imao ideju koju je u mahu iznio svom menadžeru:

“Nazvao sam menadžera da proba dogovoriti boksački meč. Reći ćemo ljudima, kada su već kupili ulaznice. Neka gledaju, ne trebaju mi noge.”

Nevjerojatno je motiviran bio Cro Cop za odraditi ovu borbu i upravo iz tog razloga ovo sve još teže pada. Ozljeda je teška, oporavak još teži, no on vjeruje kako će se uspjeti vratiti i na vrijeme odraditi ono što namjerava. To što ima 43 godine mu ne predstavlja nikakav problem, iako ovakva ozljeda i puno mlađima instantno završava karijeru.

“Potrebno je pet mjeseci za oporavak, ja to mogu odraditi za tri. U listopadu mogu u ring i Nelson će čekati, nema razloga da se ne borimo. Ne razmišljam o kraju, možemo se boriti u listopadu pa onda u prosincu dolazi i taj konačni kraj”, rekao je Cro Cop, čime je htio naglasiti kako ova ozljeda nije ono što će mu prekinuti karijeru.

Ipak, kako smo već naveli, puknuće prednjih križnih ligamenata neke borce izvan treninga drži i do godinu dana, tako da ne treba žuriti s pretpostavkama prije nego vidimo kako će proći operacija i kako će teći oporavak. Godine mu ne idu u prilog, no požurivanje može samo pogoršati cijelu situaciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI