Cro Cop: Ponovno sam u punom treningu, ali za svoj gušt!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2013 09:35h Autor:

Mirko Filipović

Nakon dugo vremena najbolji hrvatski borac svih vremena, Mirko Filipović, ponovno se oglasio putem svom Facebook profila te je još jednom otvorio dušu kako bi se požalio na nekorektan tretman od strane pojedinih novinara.

No, otkrio nam je i jednu vrlo dobru vijest, Cro Cop je ponovno u punom treningu te odrađuje legendarne Pride runde koje traju deset minuta.

"Nisam se dugo javio, još od finala, a i tada samo jednom rečenicom. Kod mene sve pet, sanirao sam sve ozljede koje sam zaradio na finalu, a i prije za vrijeme priprema. Dva tjedna uoči borbe napukao mi lijevi aduktor, mišić na unutrašnjoj strani butine i lijevi biceps je jednim dijelom pukao. Na borbi mi puklo rebro na lijevoj strani, ali sada sam OK, osim što je rebro malo krivo zaraslo pa se pod rukom osjeti razlika u odnosu na desnu stranu al' OK, nedao Bog većeg zla. Počeo sam opet trenirati intenzivno, za ništa konkretno, jednostavno sam se poželio treninga. Radim opet Prideove legendarne runde od po 10 minuta i to mi je super. Puno sam poziva dobio za seminare, od Europe, Rusije pa do Brazila. Moram ovih dana napraviti raspored kad je koji, ali ću u petom mjesecu sigurno održati jedan u Sarajevu, to sam obećao svojim sarajevskim prijateljima."

"Ne znam hoću li krenuti s najavljenim kampovima prije jeseni jer imam x obaveza, a i htio bih jednom u životu provest ljeto sa ženom i klincima. Nisam nikad bio duže od par dana u komadu, a ove godine moram, obećao sam djeci, a i raduje me to."

"Želio bih se zahvaliti medijima koji su me pozivali na razna gostovanja, od intervjua do radijsko-televizijskih emisija koje sam odbio i ovim putem se ispričavam, ali sam jednostavno umoran od svega, stvarno. Odmah poslije finala zovu iz jednog tjednika i da ne budem divljak pristanem, iako mi je to bila točno 469. stvar na listi stvari koje bih želio raditi u životu. Ljudi došli, čim su sjeli odmah im kažem da je autorizacija OBAVEZNA. "Ma da, da,ma naravno", odgovore mi i tako razgovaramo mi sat i pol o svemu i svačemu."

"Javi se novinar nakon par dana da mi pročita tekst, ja ospice dobio. U tekstu više politike nego sporta, a tekst sastavljen kao da su djeca sastavljala. Pa jedno je razgovor u mojoj kući, a jedno je taj razgovor uobličiti u tekst. Zato postoje dobri novinari, vrhunski novinari i trash novinari. I sad ajde, nema nazad, rekoh da popravim što mogu jer sam u tekstu ispao kao da imam 15 minuta osnovne škole. U autorizaciji izbacim dosta toga, barem što se političkog dijela tiče, jer nisam ni očekivao da će to biti, očekivao sam razgovor isključivo o sportu, ali sam opet ispao naivan kao francuska sobarica po ne znam koji put i umoran sam zaista od takvih stvari."

"Naravno da su se stvari koje sam izbacio iz teksta pojavile u objavljenom članku i naravno da sam dobio živčani slom. Ne boli mene što su me zajebali kao papka zadnjeg i što sam ispao idiot, jer je tekst jednostavno tako uobličen, već sam ljut što sam se x puta tako opekao i opet sam ispao magarac u vlastitim očima, a to me najviše boli. Svaki puta kad pomislim da sam prepametan i preiskusan da bih popušio bilo kakvu foru, ja popušim kitu ko podlakticu, ali valjda tako mora biti. Proći će dugo vremena dok ja nekoga opet pustim u svoju kuću, samo da bih bio gospodin i da bih zadovoljio druge", napisao je Mirko na svom Facebooku profilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI