Cro Cop poletio prema Japanu: “Bolje King Mo nego neku kantu iznabijati”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.12.2016 03:54h Autor:

Mirko Filipović/Facebook

Mirko Filipović otputovao je u Japan gdje će se 29. prosinca boriti protiv Muhammeda “King Mo” Lawala u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa.

Cro Cop se vraća u Japan na mjesto najvećih uspjeha svoje bogate karijere gdje dolazi nakon pobjede u UFC-u i naglog, ali kratkotrajnog umirovljenja te dopinške afere iz koje je izašao čist, no sa suspenzijom USADA-e. Mirko se odlučio još jednom vratiti i okrenuti publici koja ga gleda kao istinsku legendu MMA-a, a uoči puta za Novu TV je rekao:

“Ni ja to ne volim, ali takav je posao”, prokomentirao je svoj put na Badnjak. “Borba je 29., a ako prođem, još jedna ili dvije me čekaju 31. prosinca”.

Pobijedi li King Moa u četvrtak, Cro Cop će u subotu rano ujutro odraditi drugu borbu, no o tome hrvatska legenda još ne razmišlja jer pred njim je težak izazov.

“Što bolji protivnik, to bolje. Mogao sam inzistirati da mi daju drugog protivnika s obzirom na kratak rok koji sam imao za pripremu na novog borca, ali u ovoj zadnjoj fazi moje karijere smisao je da se borim sa što boljim. Bolje King Mo nego neku kantu iznabijati”, rekao je Filipović.

“Nije bilo vremena za neke posebne pripreme za njega. Bit će najvažnije da sam kondicijski dobar. Ne smijem čekati njegovu reakciju, dobar je boksač i vrhunski hrvač. Sigurno će me pokušati srušiti dolje. Ako obranim to rušenje, gadno će se provesti ako ostane ispod mene. Stvarno je čovjek vrhunski hrvač i doslovno sve svoje protivnike baca na parter. Zadnja dva tjedna sam radio obranu tih rušenja, pomagali su mi vrhunski hrvači, Nenad Žugaj… Spreman sam, vjerujem u svoju ekipu i dat ću sve od sebe”, kaže Mirko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI