Cro Cop: Pljuvanje je naš nacionalni sport i to treba tako i prihvatiti

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.11.2015 16:37h Autor:

Cro Cop

Mirko Filipović se danas ponovno preko svog službenog Facebook profila obratio javnosti povodom situacije u kojoj se našao i o kojoj su mediji naveliko izvještavali. Iako razočaran ponašanjem medija, Cro Cop je svjestan činjenice da je prekršio pravila.

Izjavu Cro Copa vam prenosimo u cijelosti.


"Evo dragi prijatelji, pošto su se cijenjeni mediji ispucali u disciplini tko će se više nabaciti blatom, red je da se i ja javim iako bi se trebao nasmijati i odmahnuti rukom i uzivati u svojoj krvavo zarađenoj penziji, ali red je red.

Dvije stvari sam u ovom svemu naučio, da čovjek uči dok je ziv i da nitko nije prorok u svom selu. Mediji su me spremno popljuvali jer sam uzeo nešto da pokušam sanirati ozljedu i to sredstvo koje koristi velik broj sportaša iako ga zabranjuju, jer u malim količinama je lijek i jako teško ili nikako je dokaziv u tijelu budući da ga ono samo proizvodi. Pa solne kiseline bi se napio ako će mi to sanirati ozljedu, spasiti nastup i riješiti bolova. Pa i obične vitaminske infuzije su zabranjene, da ne spominjem dalje, a da stvar bude gora ili bolja, kako se uzme, ukoliko ti liječnik napravi terapeutsko izvješće, nakon toga ti ta agencija to isto može odobriti i onda nema problema. Onda može, ali bez pitanja ne može!

Uglavnom, nabacivali su se blatom na mene, svaka druga riječ DOPING. Još bih razumio da sam otišao na borbu i da su nakon borbe objavili pozitivan nalaz na neko nedopušteno sredstvo. Iako doping podrazumijeva poboljšanje tjelesnih mogućnosti, a ja niti sam to zato uzeo niti sam mogao imati ikakve benefite od toga, a napali su me i razvlačili kao da sam imao kamen sa Kriptona tokom borbi u suspenzoru i da sam zato imao takvu karijeru, a ne radi životinjskih treninga i odricanja svih vrsta, ali pljuvanje je naš nacionalni sport i to treba tako i prihvatiti.

Ispalo je sranje koje mi nije trebalo i to samo zato jer sam htio biti korektan, ali kad ljudima nabaciš loptu na volej bilo je za očekivati da će ju zakucati. Jebiga, takvi smo svi mi! Ne ljutim se ja na nikoga, sve je to moja greška, ali ne što sam uzeo hormon rasta da probam zalječiti rame već što sam glumio poštenjačinu i sam im prijavio, ali valjda je tako trebalo biti, ionako sam bio na kraju svoga borilačkog puta. Tko zna zašto je ovo i dobro i tko zna čega me to sve poštedilo. Svako zlo za neko dobro.

Jedino nije bilo korektno od novinara da me tako razapnu. Niti sam učinio neku štetu, nisam odradio na kraju ni tu borbu, sam sam obavijestio poslodavca da imam težu ozljedu i da sam uzeo hormon radi sanacije i to na preporuku struke i još im ponudim da pošaljem nalaze i snimak magneta gdje se sve vidi. Sve džabe, ajmo ga zgaziti, ali šta je tu je, idući tjedan će ta agencija priopćiti  da će me suspendirati umjesto četiri na samo dvije godine jer sam bio fer i korektan!? Iako sam im prije svega toga rekao da borbu neću odraditi i da ću u mirovinu jer mi je tijelo previše oštećeno i da je rame rezultat toga te da u 42. godini nemam vremena, a ni volje, da budem iskren, čekati da se zalječim, a to je proces od barem godinu dana. Stvarno nemogu vise. Ipak su napravili nepotrebni cirkus, ali to je tako. Takva su pravila i to treba poštivati! I poštujem!

S mišljenjem ljudi koji do podne mrze sami sebe, a popodne cijeli svijet i koji nemogu podnijeti ničiji uspjeh ću se zamarati kad umjesto od svog krvavog rada i znoja budem živio od njihovog misljenja. Pozdrav!"

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI