Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop platio operaciju ustrijeljenog psa | Fight Site

Cro Cop platio operaciju ustrijeljenog psa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.04.2014 20:52h Autor:

Mirko Filipović

Hrvatska borilačka legenda Mirko Filipović platio je operaciju psu kojeg su varaždinski volonteri izvukli iz Drave, gdje je bio bačen, nakon što je bio ustrijeljen lovačkom puškom.

Jednogodišnji pas Olly spašen je iz rijeke Drave s teškim prostrjelnim ranama nakon što ga je iz puške ustrijelio član lovačkog društva. Ribići su ga izvukli te odveo u veterinarsku stanicu gdje su mu ustanovljene teške ozljede te će morati biti podvrgnut operativnom zastavu.

Malo nakon što su volonteri počeli prikupljati potrebnih 3000 kn, za ovaj slučaj je saznao Mirko Filipović te odlučio u potpunosti pokriti troškove operacije nesretnog psa.

Mirko je već odavno poznat kao veliki ljubitelj pasa. Nedavno se našao na plakatima diljem Hrvatske kao dio kampanje "Izaberi svoju bitku", a nedavno je i izjavio kako obožava pse te je i sam vlasnik čak šest raznih pasa. U svakom slučaju hvale vrijedna gesta najboljeg borca u hrvatskoj povijesti.

Fotografije psa kojem je Mirko pomogao možete vidjeti u članku portala 24sata. LINK NA ČLANAK

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI