Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop otkrio u kakvom je stanju ruka koju je ozlijedio protiv Kohsake | Fight Site

Cro Cop otkrio u kakvom je stanju ruka koju je ozlijedio protiv Kohsake

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.01.2018 10:09h Autor:

Cro Cop vs. Kohsaka

Mirko Filipović je u intervjuu za Index.hr otkrio kako se oporavlja od ozljede šake koju je zadobio u dvoboju protiv Kohsake na RIZIN-ovoj priredbi na Staru godinu. Po povratku iz Japana, Cro Cop se požalio novinarima da mu nije bilo dopušteno dovoljno kvalitetno bantažirati ruku te da je to kumovalo nezgodnoj ozljedi.

Ipak, čini se da će sve biti u redu s Mirkovom rukom…

“Šaka je već puno bolje i za par dana će biti OK. Da, čudan pravilnik o bandažiranju nikako ne ide na ruku borcima. Bandaže su toliko tanke da je šansa za ozljedu velika. Zašto je to tako? Tko bi znao, kao da će malo deblja bandaža koja štiti šaku značiti jači udarac… Naravno da neće, ali pravila su jednostavno takva. S jedne strane inzistiraju na takvim trivijalnostima, dok je s druge strane normalno da borac dan prije borbe na vagi ima 77 kilograma, a idući dan prije borbe ima 90 kilograma. I to je prema pravilima!? Smatram da se nadležni autoriteti trebaju pozabaviti s tim, kada su im već puna usta zaštite boraca”, otkriva Filipović.

Upitan je li ikada razmišljao o tome da objavi koliko novca zarađuje, odnosno koliko je do sada zaradio u karijeri, Cro Cop odgovara:

“Pa ne, to je moja stvar. Novcem se hvale samo djeca i budale, a ja nisam ni jedno niti drugo. Bio bi to i dugačak popis, jer pod ‘ukupnu zaradu’, za razliku od ostalih koji tu podrazumijevaju isključivo novac, ja ubrajam i sve zarađene bolove, operacije, šavove i ozljede koje sam također ‘zaradio’. Naravno, to nikoga ne zanima, bitan je samo novac.”

Filipovića u 2018. godini čekaju dvije ili čak tri borbe u RIZIN-u. Posljednja će sigurno biti na samom kraju godine, a termini preostalih nastupa za sada nisu poznati. Cro Cop trenutačno ima nevjerojatnih osam pobjeda u nizu, kada govorimo o MMA konkurenciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI