Cro Cop otkrio s kime želi odraditi revanše prije nego što objesi rukavice o klin!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.06.2015 21:37h Autor:

Mirko Cro Cop

Mirko Filipović se vratio u UFC kako bi osvetio neke svoje poraze. Prvi je, i to spektakularno, stradao Gabriel Gonzaga, a Mirko je u časopisu Fighters Only otkrio tko mu se još nalazi na “crnoj listi”.

“Cro Cop” je ušao u 41. godinu života, ali još uvijek ne misli stati.

“Pobjeda nad Gonzagom me razveselila. I sve dok budem zadovoljan u UFC-u, nadam se da ću nastavljati s borbama.”, izjavio je Mirko i dodao:

“Ali nema garancije. Ovo je MMA. Svi su gladni, svatko ti želi skinuti glavu. Ja ću biti spreman, a čak i ako ne uspijem znat ću da sam pokušao. Moji fanovi će reći: ‘To je čovjek koji je imao veliku karijeru u Prideu, veliku karijeru u K-1. Nije uspio u UFC-u, ali je pokušao.’ To je važno. Tako ja podižem svoju djecu. To je nešto što stvarno želim raditi. To je nešto što dugujem sportu, a dugujem i samome sebi da pobijedim neke od tih tipova.”

Želi li Cro Cop revanše sa svim svojim bivšim protivnicima koji su još uvijek aktivni?

“S nekima da, s nekima ne. S Joshom Barnetton se definitivno neću boriti. Borili smo se tri puta i pobijedio sam ga dva puta. Tehnički je to bilo tri puta, ali za prvi put ne mogu biti korektan i to računati kao pobjedu.”, otkrio je Filipović i pojasnio zašto na prvi meč tako gleda:

“On je bio povrijeđen nakon 30 sekundi. Padali smo i on je ozlijedio rame. Bio sam proglašen kao pobjednik, ali to nije bila pobjeda. No, recimo da smo se borili dva puta i dva puta sam ga pobijedio pošteno, ja inače puno volim Josh Barnetta kao borca… Nema smisla opet se boriti s njim.”

A oni s kojima Cro Cop želi opet ukrstiti rukavice su…

“Nogueira je tu, Roy Nelson i još neki borci. Junior dos Santos je definitivno tu. A možda i Overeem.”

Ovo su informacije koje će zagolicati maštu svakom navijaču legendarnog Cro Copa, koji je pobjedom nad Gonzagom dokazao da se još uvijek može natjecati na najvišem nivou natjecanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI