Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop otkrio: Organizatori su mi sugerirali da prozovem Wanderleija | Fight Site

Cro Cop otkrio: Organizatori su mi sugerirali da prozovem Wanderleija

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.09.2016 09:52h Autor:

Cro Cop i Wanderlei Silva

Nakon što se proteklog vikenda lako obračunao s Hyun Man Myungom, Mirko Filipović je dohvatio mikrofon i u ring pozvao starog rivala Wanderleija Silvu te zatražio od njega i organizatora da na licu mjesta dogovore njihov treći susret. Mnogi su već tada bili iznenađeni ovim, za Cro Copa neuobičajenim, potezom, ali i nesvakidašnjim pregovorima u kojima je čak sudjelovala i japanska publika.

Sada kada je izgledno da ćemo u 29. prosinca u ringu Rizin promocije gledati novi susret dvojca koji je obilježio zlatne dane legendarnog Pridea, Filipović je u razgovoru za Dnevnik Nove TV otkrio kako su mu ovu prozivku sugerirali sami organizatori.

“Ništa se tu ne događa spontano na takav način. Zapravo, sve je to zakuhao Wanderlei sa svojim prozivanjem na press konferenciji ljetos, kada me ničim izazvan sam prozvao i rekao da se želi sa mnom boriti, što je naravno organizatoru super došlo i naravno da su mi sugerirali da ne bi bilo loše da prozovem Wanderleija. Znate i sami da ja to nikada ne bih radio. Kad sam ja prozivao bilo kojeg borca?”, otkriva Cro Cop.

Kako god da bilo, potez čelnika Rizina je upalio. Mediji su se raspisali, fanovi nabrijali, a Cro Cop i Wanderlei će se ponovno susresti u meču za koji interesa sigurno neće nedostajati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI