Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop osvojio Rizin GP! Dva lijeva krošea katapultirala Aliakbarija u nokaut! | Fight Site

Cro Cop osvojio Rizin GP! Dva lijeva krošea katapultirala Aliakbarija u nokaut!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.12.2016 12:01h Autor:

Aliakbari vs. Cro Cop

Mirko Filipović pobjednik je Rizinovog Grand Prix i to na način kako se borio kroz ovaj cijeli tjedan, uvjerljivo, dominantno, nokautom u prvoj rundi. Amira Aliakbarija je “cimao” dvije minute, da bi onda provukao dva lijeva krošea i time sve završio.

Cijela borba protekla je na nogama, iako se od početka vidjela namjera Iranca da dođe do klinča iz kojeg bi nakon toga izvukao rušenje. Ipak, Cro Cop je kvalitetno držao distancu i nije odlučio srljati, čime bi si dozvolio trenutak nepažnje. Nakon otprilike minutu borbe, Aliakbari ipak uspijeva Filipovića dovesti u kut, no nije uspio napraviti više od toga i ponovno su na distanci. Bila je to zapravo jedina koliko-toliko ozbiljna prilika za iranskog borca.

Filipović je dočekao svoju priliku nakon nešto manje od dvije minute borbe. Aliakbari je izgubio strpljenje te je krenuo naprijed, a to je bilo ono što je Filipović čekao. Pogodio je kratki lijevi kroše, nakon kojeg je Amir bio ozbiljno uzdrman. Filipović je to vidio i nakon toga krenuo naprijed. Pronašao je mjesto za još jedan lijevi kroše koji je bio dovoljan da Aliakbari završi na podu, a vrlo brzo nakon toga sudac je prekinuo.

Suze i emocije Filipovića, kao i cijelog njegovog tima, su pokazali koliko mu ovaj trijumf znači, nakon svega što se dogodilo ove godine u njegovom životu. Kao veteran je osvojio jedan ovakav turnir, s tri pobjede prekidom u tri borbe. Svaka čast, Mirko je jedan jedini i najveći!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI