Cro Cop: Opcija poraza ne postoji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.12.2014 08:52h Autor:

Cro Cop vs. Ishii

Cro Cop je sa svojim timom otputovao u Tokijo gdje će braniti IGF pojas na INOKI-Bom-Ba-Ye spektaklu, a borit će se protiv Satoshi Ishiija koji je od Mirka već izgubio borbu 23. kolovoza kada je zadobio posjekotinu na glavi zbog čega je sudac prekinuo meč. Ishii je odmah nakon toga izvršio pritisak na Inokija kako bi dobio priliku za revanš.

Cro Cop je odradio sve pripreme, kaže da se sjajno osjeća i da se potpuno oporavio od svih ozljeda, te je spreman za ovu borbu u koju ulazi s još većim samopouzdanjem, a također mu je puno lakše kada je već osjetio koliko je Ishii snažan i koje su njegove mogućnosti, tako da odlazi s puno manjim teretom na leđima i vjeruje da će ishod biti isti, možda ne na isti način, ali borba sigurno neće otići do kraja.

"Opcija poraza ne stoji, ali u borilačkom sportu sve je moguće. Čovjek ima 105-106 kilograma, rasni je sportaš, s pedigreom što bi rekli, olimpijski je pobjednik u judu", kaže Cro Cop i nastavlja kako ima veliku razinu optimizima koji je utemeljen s obzirom na to kakve kondicijske pripreme ima gdje mu ne mogu parirati 25-godišnjaci, po tri čovjeka ispod 30 godina se mijenjaju i na kraju runde oni budu umorniji od njega.

Izravni prijenos iz Japana počinje u 09:00 sati ujutro kojeg možete pratiti na Fight Channelu, dok se dvoboj Cro Copa i Ishiija očekuje oko podne. Snimku meča možete pogledati na Novoj TV u 21:05.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI