Cro Cop održava nove trodnevne K-1 i MMA seminare!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.04.2013 13:36h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović odlučio je ponovno organizirati K-1 i MMA seminar, točan termin još uvijek nije poznat, ali ovog puta će se raditi ipak o znatno manjim grupama u usporedbi s posljednji put kada je seminar brojao čak 50 polaznika.

Sljedeći seminari bit će ograničeni na 13 sudionika, a trajat će tijekom vikenda i polaznici će moći birati žele li sudjelovati na K-1 ili na MMA seminaru.

"Naš legendarni K1 i PRIDE prvak Mirko Filipović ima veliku želju podijeliti svoje znanje s mladim borcima i zato smo se odlučili organizirati trening – kampove koji će se održavati u njegovoj dvorani. Maksimalan broj sudionika u jednom kampu je 13 + Mirko.

Predviđeno je da kamp traje tri dana tj. za vikend, treniralo bi se dva puta na dan i svaki sudionik bi na kraju kampa dobio diplomu i majicu. Stand up i parter će se raditi odvojeno tj neće bit miješanja " stojke " i partera. Točan datum održavanja prvog kampa ću objaviti uskoro na mom fb profilu. Za vise informacija o samom kampu, programu, cijeni itd. možete me kontaktirati na e mail: [email protected]

Prijava mora sadržavati ime i prezime, datum i godinu rođenja, borilačko iskustvo ako ga imate i kamp koji bi htjeli pohađati. Broj sudionika svakog kampa je ograničen (13).

Na K1 kampu se radi samo stand up dok je za MMA kamp predviđen parter + stand up.

Pored toga Mirko će govoriti i o prehrani, trenažnom procesu, odmoru, psihičkoj pripremi itd.

I još jedna mala zanimljivost za sve koji nisu znali ;) Platno na podu kaveza u Mirkovoj dvorani je original s Prideovih turnira, na tom platnu su se borili i krvarili jedni od najvećih boraca današnjice Fedor, Overeem, Silva, Minotaur, Cro Cop, Coleman…", naveo je na Facebooku Stipe Glavica, koji će organizirati seminare.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI