Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop: Odluka o umirovljenju će ovisiti o meču s Martinezom | Fight Site

Cro Cop: Odluka o umirovljenju će ovisiti o meču s Martinezom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.09.2018 18:28h Autor:

Photo: EFight

Hrvatski borilački veteran Mirko “Cro Cop” Filipović je danas odradio “media day” uoči RIZIN-a 13, koji je na rasporedu ove nedjelje 30. rujna. Filipovića u novom nastupu u japanskoj Saitama Super Areni, a ujedno 51. profesionalnom MMA meču u karijeri, čeka Amerikanac Roque Martinez.

Mirko je sjeo u “racing” stolicu i vrlo strpljivo odgovarao na pitanja mnogobrojnih japanskih novinara koje je na početku zanimalo njegovo zdravstveno stanje. To je i razumljivo s obzirom da je Filipović prije samo nekoliko mjeseci odradio zahtjevnu operaciju koljena. Upitan kako je sada koljeno, Cro Cop odgovara:

“Ne želim u ovom trenutku govoriti o svojoj ozljedi. Jedino bitno je da sam se oporavio od operacije. Čak i prije nego što sam otkrio neke detalje o ozljedi sam čuo razne priče, a to nije dobro. Stoga u ovom trenutku ne želim precizirati nikakve detalje”, objasnio je Cro Cop.

Novinare je zanimalo i Mirkovo mišljenje o Roqueu Martinezu koji dolazi s otoka Guam u Pacifiku.

“Radi se o mladom borcu koji je gladan i pobjeda i novca u svojoj karijeri. Znam da sanja o velikoj pobjedi u RIZIN-u, ali niti ja ne planiram izgubiti u RIZIN-ovom ringu. Roque nije dostigao nivo na kojem sam ja. On je svakako mlađi od mene, ali ja vjerujem da sam ja u boljoj formi. To ćete i vidjeti u nedjelju”, objašnjava Filipović.

Upitan o potencijalnim protivnicima u narednim nastupima za RIZIN, Filipović odgovara kako se sada fokusira na ovaj meč.

“Želim pobijediti ovaj meč i to je ono na što se sada koncentriram. Naravno, želim odraditi što bolji posao i biti što bolji u ringu kao i obično.”

Je li originalni plan o umirovljenu na kraju ove godine prolongirao ili ne?

“To će naravno ovisiti o rezultatu ovog meča u nedjelju. U ovom trenutku nisam još uvijek ništa odlučio”, odgovara Filipović.

Čitav transkript Cro Copovih izjva potražite na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI