Cro Cop odgovorio “bezobraznom” Nelsonu: “Ne brini ti o suplementima već obrij tu odvratnu bradu i pokaži poštovanje!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.03.2018 18:37h Autor:

Cro Cop vs. Roy Nelson

Mirko Cro Cop Filipović je reagirao na izjave Roya Nelsona koji je hrvatskog borca optužio za korištenje steroida uoči njihovog revanša dogovorenog za 25. svibanj na Bellator 200 priredbi u Londonu.

“Mislim kako je Cro Cop definitivno napredovao posljednjih godina, no mislim da se vratio na posebne suplemente, bolje suplemente od uobičajenih”, izjavio je Nelson i razljutio Filipovića.

Cro Cop je putem Facebooka u poruci na engleskom jeziku Nelsona obavijestio da će ga Bellator povodom borbe više puta testirati na nedozvoljena sredstva, ali mu je u svom humorističnom stilu ponudio i profesionalni savjet.

“Dragi Nelsone, ne moraš se brinuti koristim li ja neke ‘posebene suplemente’ kao što si me optužio. Ja koristim dva teška i krvava treninga dnevno, pet puta tjedno. I poput svih ostalih, bit ću testiran tokom priprema kao i prije i nakon borbe. Stoga možeš biti miran i smisli neki drugi izgovor kojeg ćeš imati nakon što prebijem tvoje debelo bezobrazno dupe. Imaš dovoljno vremena do 25. svibnja. I molim te učini mi uslugu i obrij tu odvratnu bradu. Nalikuj profesionalnom borcu i pokaži poštovanje protivniku. Sretno!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI