Cro Cop objavio kako se za RIZIN sprema s Ishiijem i Delijom (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.11.2017 09:35h Autor:

Screenshot

Mirko Filipović je na svom službenom Facebook profilu objavio video koji nam otkriva neke od detalja priprema za idući već najavljeni dvoboj – onaj na RIZIN-u 31. prosinca.

Od ranije je poznato da kod Cro Copa u dvorani iznad Gajnica borave olimpijski judaš Japanac Satoshi Ishii, te hrvatski teškaši Ante Delija i Saša Milinković. Trojac mu ponaže u priprema, a pritom se i sami spremaju za buduće nastupe.

Cro Cop u videu odrađuje minutu na fokuserima sa svojim udaračkim trenerom Stipom Drvišem, zatim se na njemu u hrvačkom dijelu izmjenjuju Ishii odnosno Delija. Na samom kraju videa Filipović je uspio na parter baciti Dubrovčana čime je i završena runda.

Hvatski borac se čini kao da je već sada u odličnoj formi, kako fizičkoj, tako i udaračkoj. A do priredbe, koja je na rasporedu 31. prosinca, je ostalo još četiri tjedna.

Ako je suditi po kampovima kakve je uvijek radio, slijedi nekoliko tjedana sparinga, a zatim posljednjih sedam dana kada se Filipović opušta i putuje u svoju drugu domovinu.

Na RIZIN-u ga čeka Japanac Tsuyoshi Kohsaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI