Cro Cop: Nelson je radio cirkus, nakon borbe je prijavio da sam imao skliske noge i prijetio oružjem

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.02.2019 21:19h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović iznio je još neke zanimljive detalje iz meča protiv Roya Nelsona, ali i o onome što se događalo nakon njega. Ukratko, Nelson je uzrokovao podosta drame nakon borbe te je bilo i intervencije policije.

Cro Cop se putem Facebooka zahvalio fanovima, ali je osjetio potrebu da ispriča što je doživio u Uncasvilleu. Već smo kod proglašenja mogli primijetiti kako Nelson nije baš bio zadovoljan sudačkom odlukom, no nismo znali da je povukao još neke očajničke poteze, kao i da je u ljutnji bio spreman na svašta. To je rezultiralo dolaskom policije, no najbolje da sami pročitati ono što je Filipović prepričao kroz svoj status.

“Hvala na porukama koje ste mi slali uoči i nakon meča, od srca hvala. Borbu ste vidjeli i neću je previše komentirati. Nelson je tvrdi i težak borac za svakoga. Nakon borbe je radio nepotreban cirkus, ali što je tu je. Žalio se na sve i svašta, komisiji je čak prijavio da su mi noge bile skliske. Onda su za mnom u svlačionicu došli predstavnici Atletske komisije i pregledali me, iako sam od ulaska u Arenu do kraja borbe uz sebe neprekidno imao njihovog predstavnika, koji je doslovno za mnom išao u WC, a bio sam i detaljno pregledan uoči izlaska u borilište. Oni su se smijali i jedan od njih je rekao da je Nelson stalno takav, stalno cirkusi s njim. ‘Na jednoj priredbi nas hvali kako smo najbolji na svijetu, a na drugoj govori da smo najgore smeće.’

Nakon toga je Nelson prijetio okolo i to čak da će donijeti oružje. Ne znam kome je to bilo upućeno, ali stigla je policija i pretražila mu sobu. Nema zajebancije s policijom ovdje. Nakon svega mi je ipak poslao poruku i čestitoo na pobjedi te zatražio novu borbu. Odgovorio sam mu ‘zašto ne’, ali da to nije do mene. Osim toga, nisam siguran u njegov status u Bellatoru nakon svega ovog. I još nešto. U borbi se dogodila najbizarnija stvar u mojoj karijeri. U jednom klinču, dok sam ga držao na ogradi, lik me ugrize za prst. Zagriz je bio preko gume za zube, što je naravno ublažilo jačinu ugrize, ali do sinoć nisam znao da to nekome može pasti na pamet”, glasio je status na Facebooku koji smo ispod teksta podijelili.

Filipoviću je najvažnije da je pobijedio, a za Nelson ionako znamo kako je podosta čudan tip, spreman na neočekivane stvari. Uostalom, niti poraz od Matta Mitrionea još nije prebolio. Ovo mu je bio treći Bellator poraz u nizu te se i zbog toga može brinuti za svoj status. Nije jeftin borac, a daleko od toga da izgleda blizu svojim najboljim danima. No, više o tome ćemo saznati kroz nadolazeće vrijeme.

Hvala na porukama koje ste mi slali uoči i nakon meča,od srca hvala.borbu ste vidjeli i neću ju previse…

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicNedjelja, 17. veljače 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI