Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop ne želi sinove u MMA-u: “Neka za kruh zarađuju nekako drugačije, ovo je preteško i prekrvavo zanimanje” | Fight Site

Cro Cop ne želi sinove u MMA-u: “Neka za kruh zarađuju nekako drugačije, ovo je preteško i prekrvavo zanimanje”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.01.2017 12:18h Autor:

Cro Cop (Instagram)

Veličanstveni završetak godine svim je svojim fanovima priuštio Mirko Filipović. Osvajanje Rizonovog Grand Prixa, kao i sam način na koji je to ostvario, uspjeh je koji je rijetko koga ostavio ravnodušnim.

Odmah po završetku finala u kojem je srušio bivšeg svjetskog prvaka u hrvanju, Amira Aliakbarija, legendarni hrvatski borac sjetio se svojih sinova kojima je i posvetio ovu titulu.

“Hvala vam na podršci, pozdrav mojim žapcima – Ivanu i Filipu”, izjavio je Cro Cop još te večeri u Saitama Areni.

Upitan nada li se kako će jednog dana netko od njegovih sinova svoj pojas prvaka posvetiti njemu, Mirko je u razgovoru s Večernjim listom odgovorio:

“Iskreno, ne bih volio da se moji sinovi bave ovim sportom. Neka se bave rekreativno, ali u profesionalnom smislu ne. Neka za kruh zarađuju nekako drugačije, a ja ću im omogućiti najbolje škole. Ovo je preteško i prekrvavo zanimanje.”

Podsjetimo, osim 300 tisuća američkih dolara, Cro Cop je kao nagradu primio i pojas, impresivni pehar, skupocjeni ručni sat te krstarenje, a sada je otkrio na koji bi način mogao raspodijeliti dio tih nagrada.

“Taj skupocjeni sat dat ću sinu Ivanu. Ja ionako satove ne nosim. A krstarenje bih mogao dati mami, meni ionako nije do toga.”

Za cijeli intervju s Filipovićem posjetite sljedeći LINK.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI