Cro Cop: Ne volim vidjeti kako me Gonzaga nokautirao, točno znam što se dogodilo

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.04.2015 11:19h Autor:

Cro Cop

"Cro Cop" je 2007. doživio najteži poraz u karijeri. Gabriel Gonzaga ga je dvije minute tukao laktovima na podu, od čega se Mirku pomutio vid, te ga je zatim high kickom bacio u nesvijest. Tako je Brazilac izveo jedan od najgledanijih nokauta u povijesti MMA-ja. Filipović je nakon 8 godina dobio priliku vratiti mu istom mjerom. UFC Fight Night 64 se večeras (subota) održava u poljskom gradu Krakow, a Hrvat i Brazilac predvode prvi povijesni event u Poljskoj.

Mirko je ovog vikenda, uz Gonzagu, bio najtraženiji MMA borac, kako od navijača tako i od "sedme sile". Cro Cop je dao intervju za portal "The Star Phoenix" u kojem se dotakao Gabriela Gonzage, odnosa s novinarima i ponovnom potpisu za UFC.

Filipoviću nije ugodno vidjeti snimku Gonzaginog high kicka koji mu je odsjeo na glavi.

"To je nisko od promocije i mojeg šefa da prikazuju kako me udario u glavu.", rekao je Cro Cop kroz šalu. "Na to gledam kao na normalnu stvar. Nije ugodno vidjeti kako te netko udari u glavu, ali to je sve dio posla. Platio sam cijenu. Nije to krivica UFC-a, već moja krivica. Ako me pitate volim li vidjeti taj snimak, ne volim. Dovoljno sam ga puta vidio. Točno znam što se dogodilo."

Taj nokaut ga je nepovratno udaljio od napada na naslov UFC prvaka. Mirko je željan osvete.

"Ova borba je važna. Želim poraziti sve protivnike, ali ovaj meč mi je posebno važan jer sam izgubio od njega u prvoj borbi.", izjavio je Mirko.

Poznato je kako Mirko ne voli obavljati medijske obaveze te da su mu dosadila uvijek ista pitanja.

Takav slučaj je bio i kad ga je novinar upitao o Bellatoru.

"Gospodo molim vas. Držimo se ove borbe. Priče od prije Adama i Eve, otkad sam imao tri mjeseca, tko me naučio voziti bicikl- to ostavimo za neku drugu priliku. Razgovarajmo o ovoj borbi. Koga briga za Bellator? Bellator je prošlost."

No, kasnije je ipak kratko odgovorio na pitanje o Bellatoru:

"Ponuda je bila na stolu, ali sam sretan što sam opet u UFC-u. Veselim se ovoj borbi. Želim pobijediti sve koji su me pobijedili i vrlo sam sretan što sam dobio priliku poravnati ovaj revanš."

"Rad s medijima nije moja strast. To je najteži dio, vjerujte mi.", jednostavno je objasnio Filipović.

Cro Cop svaki put izlazi s pjesmom Wild Boys od benda Duran Duran.

"To je pjesma koju stvarno volim. Ljudi su je počeli povezivati sa mnom jer sam na nju ulazio u ring. Zbog toga je nikad nisam promijenio."

Mirko smatra da je u revanšu teže onom koji je slavio u prvom meču.

"Mislim da je teže onom koji je u prvom meču pobijedio. Mislim da je onom koji je izgubio lakše ući u meč jer je će biti bolje pripremljen, pametniji, s većom željom i gladniji. Zbog toga sam tu. Da bih dobio svoju osvetu. Čak i ako podbacim, znat ću da sam pokušao. To mi je dovoljno."

Filipović na svoje mečeve ne dovodi djecu i suprugu. Nedavno se na sparingu sa Stipom Miočićem još jednom  podsjetio zašto je to tako.

"Obojica smo bili krvavi. U tom trenutku je moj mlađi sin došetao iz drugog kraja dvorane. Bio sam stvarno uzrujan. Takve stvari se ne događaju u sportovima poput plivanja ili košarke. Tamo možeš dovesti svoju obitelj, ali ovo je nešto posve drukčije."

Hrvatska legenda će u rujnu napuniti 41 godinu i ima nekoliko ideja kako će mu izgledati život kad objesi rukavice o klin.

"Spavat ću do 11 sati, pa ću voditi pse u šetnju šumom, ići na piće ili dva, igrati karte u lokalnom kafiću, ali ne poker. Igramo neke domaće igre. Svjetski sam prvak u tim igrama.", dodao je Mirko Cro Cop Filipović.

Meč Filipović vs. Gonzaga II možete pratiti večeras na Fight Channel PPV-u s početkom u 21 sat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI