Cro Cop ne nastupa na RIZIN-u: “Potrošili su se na Mayweathera…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.11.2018 20:00h Autor:

Ilustracija – Cro Cop

Kao što se i moglo pretpostaviti, legendarni Mirko Filipović neće nastupiti na tradicionalnoj novogodišnjoj RIZIN-ovoj priredbi, koja je zakazana za 31. prosinac i Saitama Super Arenu. Nakon što smo ga tamo na Staru godinu gledali posljednje dvije godine, ovogodišnji RIZIN ćemo pratiti bez Cro Copa.

Razlog je, prema intervjuu koji je Filipović dao za Večernji List – novac. S obzirom da se japanska promocija istrošila na Mayweathera, nije im ostalo dovoljno budžeta za Mirka.

“Da, ove godine neću nastupiti na Rizinovoj novogodišnjoj priredbi. Rizin se odlučio dovesti slavnoga boksača Floyda Mayweathera da odradi ekshibicijski meč s Tenshin Nasukawom, a s obzirom na to da je Floyd najplaćeniji sportaš današnjice, on je sam iscrpio Rizinov proračun tako da nisu zvali nikoga od stranih boraca, već je ostatak priredbe popunjen japanskim borcima”, izjavio je Filipović za Večernji te je dodao:

(FOTO) RIZIN otkrio čitav popis borbi za novogodišnju priredbu: Nema Cro Copa!

“Nimalo mi to ne smeta. Štoviše, sretan sam što ću novogodišnje blagdane provesti kod kuće, s obitelji, a bit će to rijetka situacija da sam u to vrijeme godine s njima. Zapravo, s obzirom na to da sam znao kakva je situacija, nisam ni započinjao specifične pripreme za novogodišnju borbu. No ja i dalje svakodnevno treniram dva puta bez obzira na to borim li se ili ne. Stare navike teško umiru.”

U nastavku razgovora Cro Cop je najavio da ćemo ga ponovno u akciji gledati u prvoj polovici iduće godine, a da bi detalje trebao ubjaviti uskoro.

new pet😃

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI