Cro Cop ne nastupa na K-1 priredbi u Columbusu 28. veljače!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.01.2013 09:23h Autor:

Mirko Filipović

K-1 organizacija još uvijek nije odredila kada i gdje će se održati okršaji njihovih najboljih osam boraca koji su to zaslužili zahvaljujući svojim pobjedama sredinom listopada 2012. godine u Tokiju.

Neki mediji su objavili informaciju da K-1 održava 28. veljače u Columbusu u SAD-u priredbu za koju postoji mogućnost da ugosti upravo završnicu WGP-a, što bi značilo i nastup Mirka Filipovića. No, radi se o neistinoj špekulaciji.

Kako saznajemo iz razgovora s Orsatom Zovkom, menadžerom Cro Copa,priredba u Columbusu je tek manji event K-1 organizacije koji će se održati u sklopu Arnold Sports Festivala te na njoj neće Mirko Filipović pokušati ostvariti svoju višegodišnju želju o osvajanju pojas K-1 prvaka u teškoj kategoriji.

Cro Copov menadžment u direktnom je kontaktu s čelnikom K-1, Mikeom Kimom, te još uvijek nije poznato kada i gdje bi se trebali održati nastupi njihove najbolje osmorice.

Fight Site će i dalje nastaviti s vrlo detaljnim praćenjem razvoja situacije oko održavanja finala K-1 WGP-a te ćete upravo ovdje moći saznati ekskluzivne i istinite informacije

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI