Cro Cop nakon trijumfa: Ovo su mi bile najteže pripreme u karijeri, ali uspio sam!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.12.2016 12:19h Autor:

Cro Cop

Deset godina nakon što je osvojio legendarni Prideov Grand Prix u Saitama Super Areni, Cro Cop je na istom mjesto ponovno brilijantno trijumfirao. Ovaj put je osvojio RIZIN-ov Grand Prix pobijedivši tri protivnika u samo dva dana. Poslije same finalne borbe u kojoj je nokautirao Iranca Amira Alikbarija u prvoj rundi, vidljivo zadovoljni hrvatski nokauter je pustio suzu radosnicu. U pobjedničkom govoru se zahvalio publici na potpori te je ustvrdio da su mu ovo bile najteže pripreme u karijeri.

“Najprije vam hvala na velikoj potpori, za sve tri borbe. Ne mogu opisati koliko sam sretan. Došao sam s mnogo ozljeda, ali na koncu sam osvojio pojas. Ovo su mi bile najteže pripreme, možda najteže u čitavoj karijeri. Hvala mojim prijateljima i trenerima, bez njih ne bih bio tu”, rekao je Filipović na engleskom i dodao:

“Nakon 10 godina, nakon što sam osvijom Pride sada mi ponovno iste emocije prolaze tijelom. Što reći, volim vas sve. Pozdrav.”

Cro Cop nije propustio pozdraviti svoje sunarodnjake u domovini, koji su kao nekoć, tijekom legendarnih Pride dana, subotnje jutro proveli uz male ekrane i prijenos iz Japana.

“Veliki pozdrav svima u Hrvatskoj koji su me podržavali. Veliki pozdrav mom sinu Ivanu, koji će napuniti 14 godina, on je moja prava sreća. Ovu pobjedu posvećujem njemu. Imam i drugog sina, ali on je još mali da bi razumio što tata radi, ali ivan razumije”, zaključio je Cro Cop.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI