Cro Cop na otvaranju nove kondicijsko pripremne dvorane 4allGym (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.09.2015 13:25h Autor:

Photo: 4allGym

Na zagrebačkom Črnomercu je otvoren novi kondicijsko pripremni centar ''4allGym''. Dakako najveća zvijezda i poseban gost bio je velikan borilačkih sportova Mirko Filipović.

Sjajno opremljen prostor za kondicijsku pripremu sportaša ''4allGym'' na 650 kvadrata na zagrebačkom Črnomercu uveličali su brojni sportaši na svečanom otvaranju. Najviše je naravno pažnje plijenio Cro Cop koji je bio dobro raspoložen za izjave medijima i brojne zahtjeve za fotografiranje. Naravno mnogi klinci su se baš zbog Mirka i zapalili za borilačke sportove.

Unutar ''4allGyma'' treninge će održavati klub slobodne borbe ''Novi Zagreb'', kickboks klub ''Vrapče'', ali i škola hrvanja ''Braća Žugaj''. Svjetski medaljaši i olimpijci, braća Žugaj nisu bili na otvaranju jer su trenutačno na svjetskom prvenstvu u Las Vegasu.

Osim teretane novi kondicijsko pripremni centar nudi treninge za rekreativce i profesionalnce u judu, Jiu jitsi, pilatesu, power drilu, aerobiku, antistres boksu, plesu…

Osim Cro Copa, koji idući meč ima 28. studenom u Seoulu protiv Anthonya Hamiltona, na otvaranju su nazočili i boksač Hrvoje Sep, rukometni reprezentativci Filip Ivić i Stipe Mandalinić, vaterpolo reprezentativac Fran Paškvalin, brojne osobe iz javnog života ali i čovjek koji je nakon nogometne karijere postao veliki fan borilačkih sportova Tomo Šokota. Šokota nam je priznao kako prati sve UFC priredbe i rekreativno uz mali nogomet trenira i borilačke sportove.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI