Cro Cop mora odmah na najopasnijeg – Daniela Ghitu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.09.2012 08:44h Autor:

Mirko Filipović

Posjetitelji Fight Sitea prema svemu sudeći i dalje imaju iznimno veliko povjerenje u Mirka Filipovića, ako je suditi prema rezultatima ankete u kojoj smo vas pitali koga želite vidjeti kao idućeg protivnika našeg najboljeg borca.

Proteklih tjedan dana mogli ste na Fight Siteu izraziti svoje mišljenje o idućem protivniku Cro Copa, odnosno s kime bi se trebao boriti u šesnaestini finala K-1 World Grand Prixa koji se 14. listopada održava u Tokiju.

U točno tjedan dana svoje mišljenje odlučilo je izraziti točno 760 posjetitelja, a čak polovica, odnosno i malo više od toga (51 posto), smatra da bi Mirko trebao odmah na najjačeg. 385 vas smatra da bi mu prvi protivnik trebao biti Daniel Ghita, a nakon njega vam je najzanimljivija opcija bio Sergei Lascenko (15 posto).

Oni koji bi htjeli biti što sigurniji kako bi Mirko izborio svoje mjesto među najboljih osam u New Yorku žele što anonimnijeg protivnika (13 posto), dok se ostatak glasova raspodijelio relativno jednako na Raula Catinasa, Bena Edwardsa, Zabita Samedova i Hesdyja Gergesa.

Pozivamo vas i da na desnoj strani Fight Sitea sudjelujete u najnovijoj anketi o meču Andersona i GSP-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI