Cro Cop: Minotaur se neće povući s tri poraza u nizu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.09.2015 09:49h Autor:

Mirko Filipović

Nakon što se vratio is Seula gdje je promovirao svoj sljedeći nastup, Mirko Filipović je nastavio s pripremama za dvoboj protiv Anthonyja Hamiltona. U intervjuu za Dnevnik.hr, Cro Cop se osvrnuo i na umirovljenje svog velikog rivala iz Pride dana – Antonija Rodriga Nogueire.

"Za tjedan dana krećem sa završim pripremama. Već sam sada u solidnoj formi. Mislim da sam brži i kompletniji borac od Hamiltona, no on je veći i teži od mene. Riješio sam se svih povreda i ulazim u 42. godinu. Ali osjećam se odlično", priznao je "hrvatski policajac".

Podsjetimo, Cro Cop se u travnju vratio u UFC te je u Krakowu svladao Gabriela Gonzagu. Iako se govorilo da će se i u drugom dvoboju sučeliti s nekim "dužnikom", na koncu je izbor pao na Amerikanca Hamiltona. U međuvremenu se počelo opasno osipati staro društvo iz Pride dana. Povukla se još jedna legenda – Antonio Rodrigo Nogueira. Ipak, Filipović vjeruje da je mirovina samo privremena.

"Vjerujem da će Minotaur ipak nastaviti s karijerom kada se malo ohladi. No, to neće biti u UFC-u, nego u nekoj japanskoj promociji. Čisto sumnjam da će šampion poput Minotaura otići s tri poraza u nizu", poručio je Cro Cop.

Filipović će se s Hamiltonom susresti krajem studenog na prvom UFC-ovom eventu ikad održanom u Koreji. Priredbu će predvoditi Benson Henderson i Thiago Alves.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI